Desmit skolas saņems kopumā 210 000 eiro fizikas kabinetu iekārtošanai (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra Dabas mājā notiek Fizikas gada noslēguma pasākums, kurā var izbaudīt aizraujošus fizikas eksperimentus, prāta asināšanas uzdevumus, kā arī iespēja izveidot savu kustību 3D modeli un daudzas citas atrakcijas.
Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra Dabas mājā notiek Fizikas gada noslēguma pasākums, kurā var izbaudīt aizraujošus fizikas eksperimentus, prāta asināšanas uzdevumus, kā arī iespēja izveidot savu kustību 3D modeli un daudzas citas atrakcijas. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nodibinājuma "Iespējamā misija" izsludinātajā konkursā "AS "Latvenergo" atbalsts izcilu fizikas kabinetu izveidei Latvijas vispārizglītojošās skolās" noskaidroti uzvarētāji - desmit Latvijas skolas saņems kopumā 210 000 eiro fizikas kabinetu aprīkojumu pilnveidei, informēja "Latvenergo".

Konkursa rezultātā fizikas kabinetu aprīkojumu saņems Talsu Valsts ģimnāzija un Ventspils 1.pamatskola no Kurzemes reģiona, Rīgas Zolitūdes ģimnāzija un Mežciema pamatskola no Rīgas, Andreja Upīša Skrīveru vidusskola un Pūres pamatskola no Zemgales reģiona, Daugavpils 3.vidusskola un Daugavpils Valsts ģimnāzija no Latgales reģiona, kā arī Siguldas Valsts ģimnāzija un Apes pamatskola no Vidzemes reģiona.

Konkurss notika vienā kārtā, skolām iesūtot pieteikuma anketu, motivācijas vēstuli un nepieciešamo aprīkojuma sarakstu fizikas kabinetam eksakto zinību apguvei. Konkursā saņemti 48 skolu pieteikumi.

"Latvenergo" nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar dabasgāzes tirdzniecību un elektroenerģijas sadales pakalpojumu nodrošināšanu. "Latvenergo" obligācijas kotē biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu