Lūk, kas palicis pāri no Ford Bronco pēc noripošanas 120 metrus dziļā aizā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.facebook.com/sanmiguelcountysheriff

Reālajā dzīvē reti kad ir kā kino, tāpēc apvidus automobilis Ford Bronco, kas noripoja pa 120 metrus augstu kalna nogāzi, vienkārši pārvērtās no visām pusēm saburzītā lūžņu kaudzē, nevis uzsprāga kā pirotehnikas izstrādājums ķīniešu Jaunā gada svinībās.

Kolorādo štata Sanmigelas apgabala šerifa birojs savā Facebook vietnē publicējis visnotaļ dramatiskus fotoattēlus, kuros iemūžināts jaunās paaudzes Ford Bronco Sport, kas bija noripojis pa 120 metrus augstu kalna nogāzi pie Melnā lāča kalnu pārejas.

Aplūkojot bildes, nav šaubu, ka no automobiļa daudz jēdzīgāk ir atvadīties, nekā domāt par tā atjaunošanu. Protams, pirms tam spēkratam pasakot milzīgu paldies, ka korpusa struktūras un drošības sistēmas ir lieliski paveikušas savu darbu, jo šajā negadījumā nav bojāgājušo.

Foto: www.facebook.com/sanmiguelcountysheriff

Negadījums notika, kad divas 23 gadus vecas sievietes sava suņa kompānijā nolēma riskēt un doties pa bīstamo Melnā lāča pārejas ceļu, kas sākas 3358 metru augstumā un virsotni sasniedz apmēram 4 kilometrus virs jūras līmeņa.

Kādā brīdī drosminieces attapās, ka ir novirzījušās no maršruta un nonākušas uz vienvirziena ceļa. Viena no draudzenēm izkāpa no mašīnas, kamēr otra mēģināja apgriet auto braukšanai pretējā virzienā. Pārvērtējot apvidnieka gabarītus, tas noslīdēja no braucamās daļas un noripoja pa kalna nogāzi.

Foto: www.facebook.com/sanmiguelcountysheriff

Velšanās laikā Ford Bronco Sport vadītāja tika izsviesta pa priekšējo logu no mašīnas un guva nopietnas traumas. Suns savukārt tika sveikā ar izbīli un pēc saņurcītā, motoru pazaudējušā Bronco piezemēšanās nolēma aizbēgt.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu