No daudzstāvu nama izkrīt un dzīvību zaudē jauns vīrietis (1)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Daudzstāvu ēkas Pļavniekos.
Daudzstāvu ēkas Pļavniekos. Foto: Zane Bitere/LETA

Pie daudzstāvu nama kāpņutelpas durvīm pusdienlaikā iedzīvotāji atraduši gados jauna vīrieša līķi, kas, visticamāk, piedzīvoja kritienu no liela augstuma, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Valsts policijā apstiprina, ka bojāgājušais bija gados jauns vīrietis, taču versijas, kas izskanējušas sociālajos tīklos, ka miris nepilngadīgs puisis, nav patiesas. Likumsargi ziņo, ka viņš bija pilngadīgs.

Mājas piektā stāva iedzīvotāja stāsta, ka pusdienlaikā aiz loga izdzirdējusi troksni, tādēļ izskrējusi uz balkona. “Plkst. 12.45 es skatījos televizoru, un pēkšņi tāds troksnis. Es izskrēju uz balkona, lai uzzinātu, kas ir noticis, kas man tur apgāzies,” stāsta divpadsmitstāvu namā Vecajā Jūrmalas gatvē dzīvojošā iemītniece.

Kundze savā balkonā neko tādu, kas varēja tik skaļi nokrist, neatrada, tādēļ nolēma paskatīties pa logu. Viņa stāsta, ka pirmo reizi dzīvē ko tādu redzēja un šādu skatu nav varējusi pat iedomāties.

"Es joprojām, katru reizi, ieejot tajā istabā dzirdu, to troksni: bum, bum. Es joprojām nevaru saņemties, lai tajā istabā ienāktu bez bailēm," stāsta sieviete.

Vietējie atceras, ka kāds no garāmgājējiem sniedza nokritušajam pirmo palīdzību un zvanīja mediķiem, taču izglābt vīrieti neizdevās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu