Krištianu Ronaldu šoferis septiņas stundas pavada benzīntankā, taču degvielu tā arī nesagaida (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/EPA/Scanpix. TVNET kolāža

Lielbritānijas pēdējās dienās pārsvarā izskan degvielas deficīta dēļ, turklāt tā ir problēma, kas skar gan vidusmēra angļus, gan arī sabiedrības turīgāko daļu.

Piemēram, tīmekļa izdevums Mirror Online vēsta, ka Mančestras United klubā spēlējošā portugāļa Krištianu Ronaldu šoferis ar sportista Bentley benzīntankā pavadījis nepilnas septiņas stundas, tomēr degvielas pievedumu tā arī nav sagaidījis un devies prom.

Tīmeklī šobrīd arī cirkulē fotogrāfijas, kurās redzams Ronaldu melnais Flying Spur stāvam Shell degvielas uzpildes stacijā netālu no futbola zvaigznes mājām. Līdzās bentlijam uz redzams arī sudrabkrāsas Range Rover, ko vada viens no Ronaldu miesassargiem. 

Kā vēsta, Mirror Online, automobiļi benzīntankā ieradušies trešdien ap 14:20 un tukšā aizbraukuši neilgi pēc plkst. 21. 

Iepriekš vēstījām, ka no aktīvajiem sportistiem vērtīgākais autoparks ir argentīnietim Lionelam Mesi, kamēr Ronaldu ar automašīnām 21 miljona eiro vērtībā ieņem otro vietu. Portugāļa garāžā cita starpā ir trīs Ferraris, divi Lamborghini, divi Bugatti, divi McLaren, divi Rolls-Royce, Porsche 911 Turbo S, Koenigsegg CCX, Bentley Continental GT Speed, Range Rover Sport SVR, kā arī vairāki Audi un Mercedes-AMG automobiļi.

Kā norāda Mirror Online, vērtīgākie spēkrati viņa kolekcijā ir ekskluzīvais Ferrari Monza, Bugatti Veyron Grand Sport, un Bugatti Chiron.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu