Mīklainos apstākļos auto spēcīgi ietriecas stabā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdien nedaudz pirms pusdienas laika, Pļavnieku ielā, kāds “Mazda” vadītājs spēcīgi ietriecās stabā. Jaunais vīrietis, par laimi, negadījumā necieta. To pašu gan nevar teikt par pašu auto un infrastruktūras elementiem, tajā skaitā ielas nosaukumu plāksnītēm, kas tagad salocītas mētājas zālājā.

Sadauzītā spēkrata šoferis nevēlējās pastāstīt, kāpēc nesanāca savaldīt automašīnas stūri, taču cilvēkiem, kas negadījuma brīdī atradās tuvumā, ir savas versijas. Iespējams, kāds izskrējis priekšā spēkratam un nogriezis tam ceļu.

Arī kāds cits Pļavnieku iedzīvotājs, kas dzirdēja sadursmes troksni, pieļauj iespēju, ka ceļu “Mazdas” vadītājam šķērsojis kāds transportlīdzeklis. Apkaimes iedzīvotājs pieļauj, ka priekšā varēja izbraukt elektriskais skrejritenis, jo viņi ielu šķērsojot bez bremzēšanas un ne jau ar pieciem, bet gan 20 kilometriem stundā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Īsi pēc avārijas vietējie novēroja, ka zālājā mētājas zaļa zīmola “Bolt” ēdiena pārvadāšanas kaste, kas uztur siltumu. Iespējams, “Mazda” vadītājs braucis pēc pasūtījuma un avarējis, iekams maltīte piegādāta adresātam.

Policija izmeklē negadījuma apstākļus. Ap pulksten diviem dienā ieradās evakuators aizvest sadragāto “Mazdu”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu