5. diena ⟩ Riga Fashion Week 2021 (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Līdz 16. oktobrim Rīgā norisinās 33. Riga Fashion Week. Pirmo reizi Modes nedēļas vēsturē visas modes skates no galvaspilsētas galvenās mēles norisinās arī tiešsaistes formātā

Portāls TVNET šodien, 16. oktobrī, no 18:00 piedāvās tiešraidi no Riga Fashion Week.

Programma:

15:30 Tiny Bunny (Latvija) RFW zāle – ATTA CENTRE, Krasta iela 60

16:30 Rock and Mouse (Latvija) RFW zāle – ATTA CENTRE, Krasta iela 60

18:00 Katya Katya London RFW zāle – ATTA CENTRE, Krasta iela 60

19:00 Collected Story (Latvija) RFW zāle – ATTA CENTRE, Krasta iela 60

20:00 NÓLÓ (Latvija) RFW zāle – ATTA CENTRE, Krasta iela 60

RFW galvenajā programmā ir izziņoti šādi dizaineri: Iveta Vecmane, Natalija Jansone, Selina Keer, Amoralle, Volga Vintage, Katya Katya London, Collected Story, Nolo. Gaidāmās modes sesijas pieaicinātais viesis ir igauņu zīmols Diana Arno. Bērnu modi pārstāvēs zīmoli Aristocrat Kids, Tiny Bunny un Rock and Mouse. Pirmo reizi Rīgas modes nedēļas vēsturē jaunās kolekcijas varēs novērtēt skatītāji no visas pasaules. Tiešraides būs pieejamas portālos spice.lv un tvnet.lv, kā arī oficiālajās RFW lapās Facebook un Instragram. Translāciju vadītāja ir slavenā un stilīgā televīzijas raidījumu vadītāja Grēta Peide.

“Tirdzniecības centrs “Spice” kā modes vēstnesis ar lielāko prieku atbalsta Riga Fashion Week, lai ikvienam modes entuziastam būtu iespēja vērot modes mākslinieku veikumu arī attālināti. Šobrīd, kad pasaule ir kļuvusi digitāla, mūsuprāt, neviens pasākums vairs nav iedomājams bez digitāla formāta. Tādēļ šogad, pirmo reizi Riga Fashion Week vēsturē, pilnīgi visu modes mākslinieku skates būs iespēja vērot arī tiešraidē. Aicinām ikvienu interesentu trīs dienu garumā vērot Latvijas labāko dizaineru veikumu spice.lv,” stāsta tirdzniecības centra mārketinga vadītāja Linda Kalniņa.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu