Paredzētas izmaiņas vairākos reģionālajos autobusu maršrutos (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

No nākamās pirmdienas, 1.novembra, noteiktas izmaiņas vairākos reģionālajos autobusu maršrutos, pavēstīja Autotransporta direkcijā.

Plānots, ka maršrutos Rīga-Tec-2-Saurieši-Jauncekule-Cekule, Rīga-DS Getliņi-Salaspils, Salaspils-Daugavas muzejs-TEC-2-Saulkalne, Rīga-Upeslejas-Jauncekule, Rīga-Saurieši-Salaspils un Rīga-Saurieši-Upeslejas tiks iekļautas papildu pieturas.

Tostarp· maršrutā Rīga-Tec-2-Saurieši-Jauncekule-Cekule tiks iekļauta pieturas "Ciemats", "Silabrieži", "Enerģētiķi", "Avoti" un "Tēraudi". Savukārt maršrutā Rīga-DS Getliņi-Salaspils tiks iekļauta pietura "Dzelzceļa pārbrauktuve".

Maršrutā Salaspils-Daugavas muzejs-TEC-2-Saulkalne tiks iekļautas pieturas "Spēlmaņi", "Spolītes", "Dzelzceļa pārbrauktuve", "Salaspils stacija", "Silava", "Stopiņi", "Zeltiņi", "Enerģētiķi" un "Silabrieži".

Tikmēr maršrutā Rīga-Upeslejas-Jauncekule tiks iekļautas pieturas "Liepziedi", "Radiocentrs", "Filču rūpnīca", "Saveļi", "Tuberkulozes slimnīca "Avoti"" un "Tēraudi".

Maršrutos Rīga-Saurieši-Salaspils un Rīga-Saurieši-Upeslejas tiks iekļautas pieturas "Liepziedi", "Radiocentrs" un "Institūts".

Tāpat gaidāmas izmaiņas maršrutā Liepāja-Talsi, kas no Talsu autoostas izbrauks plkst.7.45, līdzšinējo plkst.7.35 vietā. Savukārt reiss, kas Liepājas autoostā katru dienu tiek uzsākts plkst.18.05, galapunktā pienāks plkst.20.57. Līdz 1.novembrim tas pienāks plkst.21.15.

Savukārt maršrutā Rīga-Liepāja, reisā, kas pieturā "Liepāja" M.Ķempes ielā katru dienu tiek uzsākts plkst.4.10, tiks iekļauta pietura "Pienava", kurā autobuss apstāsies plkst.6.50.

Vienlaikus maršrutā Jēkabpils-Viesīte-Aknīste reiss, kas pieturā Aknīste katru dienu tiek uzsākts plkst.13.50, galapunktā pienāks piecas minūtes ātrāk - plkst.15.15. Tādējādi tiks mainīts autobusa apstāšanās laiks pieturās ceļa posmā no Viesītes līdz Jēkabpilij.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu