Noskaties Mēģinājums "uzspolēt" beidzas ar iespaidīgu ātrumkārbas uguņošanu (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Vēloties atstāt iespaidu uz meitenēm un zēniem ar sava " Nissan 300ZX" aizmugurējo riepu nosvilināšanu, kāds jaunietis attapās ar sagrautu ego un salauztu auto, kam nu nāksies meklēt vismaz jaunu ātrumkārbu.

Var jau šķist, ka " YouTube" var iemācīties visu – sākot no matu griešanas mājās un beidzot ar "burnautiem" jeb spolēšanu ar auto, kad mašīnas velkošo/dzenošo riteņu riepas pārvēršas kodīgos dūmos. Sevi par prasmīgu spolētāju noteikti uzskatīja arī vārdā nenosauktais " Nissan 300ZX" vadītājs, kurš publikas un viedtālruņu kameru priekšā spieda gāzi grīdā, cerot panākt savas japāņu kupejas aizmugurējo riteņu izbuksēšanu.

Troksnis bija liels, motora apgriezieni jau brīžiem sasniedza maksimuma robežu, bet izspolēt tā arī neizdevās. Var jau būt, ka gados jaunais šoferītis domāja, ka šovs ir sācies vai tūlīt, tūlīt sāksies, tomēr mašīna šajā reizē nespēja izturēt tai doto uzdevumu. Pēc apmēram 10 sekundēm, ko trīslitrīgais V6 motors pavadīja pie apgriezienu ierobežotāja augšējās robežas, atskanēja pamatīgs blīkšķis, pašķīda dzirksteļu lietus un māksliniekam ar sejā skaidri ierakstītu izbrīnu nācās lēnām pamest par skatuvi izvēlēto vietu kādā stāvlaukumā.

Lai kā, šis negadījums kārtējo reizi pierāda, ka autobraukšanas iemaņas nopirkt nevar un jebkura nevajadzīga izrādīšanās vēlāk var sāpīgi iesist pa personīgajām finansēm. Tāpat jārēķinās, ka jebkura neveiksme mobilo tehnoloģiju laikmetā ātri vien nonāks tīmeklī un par to runās visā pasaulē.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu