Usiks sev uzdāvinājis Ukrainā būvētu sešu riteņu Mercedes-Benz (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/Scanpix. TVNET kolāža

Pēc uzvaras pār britu bokseri Entoniju Džošua ukraiņu smagsvars Oleksandrs Usiks sev sarūpējis čempiona cienīgu dāvanu – viņš iegādājies sešriteņu Mercedes-Benz pikapu.

Usiks, kurš 2018. gada janvārī Rīgā pārpildītā arēnā aizvadīja cīņu pret Mairi Briedi un uzvarēja pēc punktiem, savā Instagram kontā jau iepriekš bija atklājis, ka kopš mazotnes sapņojis par grezniem auto. Tagad, kad sasniegtas boksa pasaules virsotnes un Usika īpašumā nonākušas visas četras čempiona jostas, viņš savus sapņus var realizēt.

Tā jau iepriekš viņš iegādājās labi uzturētu W140 sērijas Mercedes-Benz S klasi, bet augustā nopirka Audi RS Q8. Usika jaunākais pirkums pēc uzvaras pār Entoniju Džošua ir Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, tiesa, ukraiņu ТопЖыр (topgir.com.ua) vēsta, ka tas nav vis "šāds tāds" mersedess.

Foto: Instagram

Lai arī liela daļa mediju vēsta, ka pirkums Usikam izmaksājis miljonu eiro, tā, pēc ТопЖыр rīcībā esošās informācijas, nav patiesība.

Usika pirkums nav rūpnīcas sešu riteņu Mercedes-Benz, bet gan Ukrainā ražota kopija.

Tās autors ir Žitomiras pilsētā Ukrainas rietumos strādājošais Saša Ļimuzinščiks, kurš ar savu komandu sešu riteņu Mercedes-Benz pikapus būvē jau vairākus gadus, turklāt daudzi no tiem tiek ražoti pēc ārvalstu klientu pasūtījuma. Ir pat viens eksemplārs, kas tagad ripo pa ASV ceļiem.

Par Usika sešriteņu pikapu runājot, nekādas detalizētas informācijas nav, jo bokseris savā jaunajā auto tikai uz mirkli pazibēja Instagram īslaicīgo stāstiņu sadaļā, līdz ar ko foto publiski vairs nav pieejams. 

Ukraiņu tīmekļa vietne vien lēš, ka auto sportistam varētu būt izmaksājis līdz 200 000 dolāru, tātad vien piekto daļu no jaunas automašīnas cenas.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu