Par vakcinēšanos pie Latvijas Nacionālās operas dāvās ielūgumu uz izrādi (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
LNOB repertuāra buklets
LNOB repertuāra buklets Foto: Evija Trifanova / LETA

Šodien pie Latvijas Nacionālās operas ēkas atradīsies mobilais vakcinācijas punkts, un tiem, kuri vakcinēsies pret Covid-19, tiks dāvāts ielūgums, ko varēs apmainīts pret biļeti uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) izrādi, informēja LNOB.

LNOB pateicas visiem, kuri jau ir vakcinējušies pret Covid-19, un iedrošina saņemt vakcīnu ikvienu, kas to vēl nav izdarījis.

"Mēs, LNOB plašā saime, izsakām pateicību katram, kurš jau vakcinējies vai vakcinēsies pret Covid-19. Tikai vienoti mēs spēsim pārvarēt šo pandēmiju, un esam pārliecināti, ka ir svarīgi uzrunāt ikvienu cilvēku neatkarīgi no informācijas telpas un vides, kurā ikdienā dzīvojam," atzīst LNOB valdes priekšsēdētājs Egils Siliņš.

Pēc viņa paustā, LNOB ilgojas atkal vērt durvis skatītājiem un spēlēt izrādes un koncertus pilnai zālei.

"Līdzīgi kā citos kolektīvos, arī mūsu vakcinācijas aptvere ir ļoti tuva 100%," informē Siliņš.

Lai sniegtu iedrošinājumu un teiktu paldies visiem, kas to izmantos, LNOB dāvinās ielūgumu, kuru pēc pilnas vakcinācijas kursa pabeigšanas būs iespējams samainīt pret biļeti uz paša izvēlētu LNOB repertuāra izrādi.

Vakcinācijas autobuss pie LNOB atradīsies no plkst.10 līdz 16. Izmantot tā pakalpojumu cilvēki varēs bez iepriekšēja pieraksta.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu