No svešinieka par favorītu: lielākais pārvadātājs Latvijā iegādājas apjomīgu Ford F-Max floti (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TV Auto ziņas

Kā jums šķiet, kurš ražotājs ieņem pirmo vietu tirgū kravas automobiļiem virs 16 tonnām? Droši vien padomāsit, ka TOP3 savā starpā sadala Mercedes un zviedri. Nē. Pirmajā vietā oktobrī bija Ford, precīzāk Ford F-Max.

Mario Raugulis, ZK9 Ford Trucks autorizētā distributora/importētāja direktors: "Ko mēs pa šo laiku esam izdarījuši? Maijā sākām dot klientiem testa mašīnas. Lai paši pārliecinās par patēriņu, komfortu un ka Ford ir viena no top mašīnām. Mēs jau esam veikuši pāris tehniskās apkopes, kam ir 150 000 km nobraukums. Un mūs iepriecina, ka tehniskās apkopes laikā nav nekādu aizrādījumu."

Ford F-Max tika prezentēts 2018. gadā un jau pēc gada ieguva International Truck of the Year jeb Starptautiskā gada kravas auto titulu. Tas nav maz.

Sergejs Zaļizko, SIA Kreiss valdes loceklis: "Tas patiesi ir liels solis kā ZK9, tā Kreiss uzņēmumu attīstībā. No vienas puses, esam kļuvuši par dīleriem, no otras - iegādājušies Ford automašīnas, kas pārsteidza ne tikai mani kā uzņēmuma līdzīpašnieku, bet arī vadītājus. Vadītāji labprāt brauc ar šīm automašīnām, saka, ka salonā ir ļoti kluss, patīkama pārredzamība un patīkami strādāt."

Ford F-Max vilcējs ir patlaban modernākais Ford Trucks modelis. Tas aprīkots ar 12,7 litru EcoTorque dīzeļdzinēju. 500 ZS jauda izrādījusies pietiekama gan Vācijas autobāņiem, gan Itālijas kalniem. SIA Kreiss ir lielākais tālsatiksmes kravas pārvadātājs Latvijā, kas gadu gaitā izmēģinājis dažādu pazīstamu ražotāju vilcējus un izmanto tos joprojām. Pēc pirmās pozitīvās pieredzes ar Ford F-Max uzņēmuma vadība nolēmusi iegādāties apjomīgu šo vilcēju parku. Par godu īpašajam notikumam Latvijā ieradies Ford Trucks Centrālās un Austrumeiropas reģiona vadītājs Selims Jaziči.

Foto: TV Auto ziņas

Selims Jaziči (Selim Yazici), Ford Trucks reģionālais vadītājs Centrālajā un Austrumeiropā: "Šī ir mana pirmā vizīte Latvijā. Tam ir labs iemesls, jo mēs piegādājam 110 F-Max mašīnas mūsu lielākajam klientam – Kreiss. Tā ir viena no lielākajām autoparka piegādēm reģionā."

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu