Bauskas novadā aiztur vīrieti par nelegālu alkohola, cigarešu un dīzeļdegvielas realizāciju (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kontrabandas cigaretes. Ilustratīvs attēls.
Kontrabandas cigaretes. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts ieņēmumu dienests

Trešdien, veicot kratīšanu kādā mājoklī Bauskas novadā, policisti atraduši nelegālu alkoholu, cigaretes un dīzeļdegvielu, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Veicot kratīšanu iepriekš sāktajā kriminālprocesā, likumsargi konstatēja, ka kāds vīrietis, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā, nodarbojas ar nelikumīgu alkoholisko dzērienu, dīzeļdegvielas un tabakas izstrādājumu realizāciju.

Vīrieša dzīvesvietā tika izņemta 4531 cigarete, kur daļa bija bez Latvijas akcīzes markām, bet daļa - ar Baltkrievijas akcīzes markām. Tāpat tika izņemti 225 litri nezināmas izcelsmes dīzeļdegvielas un aptuveni 30 litri spirta, kura koncentrācija un precīzs daudzums tiks noteikts, veicot ekspertīzes.

Vīrietim ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kalniņa atgādina, ka par nelegāli izgatavotu vai viltotu alkoholisko dzērienu vai spirtu saturošu šķidrumu, kuri nav alkoholiskie dzērieni, bet kurus piedāvā kā alkoholiskos dzērienus, realizāciju, var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu