Karaliene ir atpakaļ ierindā un kopā ar sunīti klātienē tiekas ar ģenerāli (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Nelāgajām baumām par karalienes smago slimību un bezcerīgo veselības stāvokli ir beidzot pienācis gals! Lūk, pierādījums, ka 95 gadus vecā Lielbritānijas karaliene Elizabete II, atgriežoties pildīt karaliskos pienākumus pēc muguras sastiepuma, pati stāv bez jebkādas palīdzības. 

Foto: Ekrānšāviņš no video

Karaliene Vindzoras pilī oficiāli tikās ar Aizsardzības štāba priekšnieku, ģenerāli seru Niku Kārteru.

Karaliene bija ģērbusies puķainā kleitā, viņai ap kaklu bija pērļu virtene. Ģenerāli karaliene sagaidīja kopā ar vienu no saviem mīluļiem dorgi. Dorgi ir suns, kas ir krustojums starp takšu un Velsas korgiju. Šis hibrīds sākās, kad viens no karalienes Elizabetes korgijiem sapārojās ar princesei Mārgaretai piederošo taksi Pipkinu.

Sers Niks bija ieradies, lai personīgi pavēstītu karalienei ziņu par došanos pensijā. Viņas majestāte aiziešanu pensijā raksturoja kā "diezgan skumju notikumu", uz ko viņš atbildēja: "Astoņi gadi, tas ir ilgs laiks." Ģenerālis piebilda, ka, viņaprāt, "ir pienācis laiks virzīties tālāk un darīt citas lietas".

Karaliskā eksperte Dikija Arbitere tviterī paziņoja, ka "bija patīkami redzēt karalieni darbā".

Atlikušā gada laikā karalienei nav plānotas nekādas lielas sabiedriskās aktivitātes un pasākumi.

Sestdien aprit karalienes un prinča Filipa pirmā kāzu gadadiena kopš Filipa nāves. Karaliene un hercogs būtu svinējuši 74 laulības gadus.

Foto: AFP/LETA
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu