Tiešraide Tiešsaistes samits "Health Data Summit Riga 2021"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ziņu medijā TVNET tiešraidē būs redzams veselības aprūpes datu digitalizācijai veltīts starptautisks tiešsaistes samits "Health Data Summit Riga 2021”. Tiešraides sākums 09:30.

Veselības nozares eksperti diskutēs par nepieciešamību pēc efektīvas, uz pacientu orientētas veselības aprūpes datu stratēģijas. Samita dalībnieki vērtēs, kā nodrošināt piekļuvi pacienta veselības datiem, kā tie var atvieglot veselības aprūpes speciālistu darbu un uzlabot sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī – kā šos datus izmantot veselības inovāciju projektos. Tāpat tiks apskatīts, kā privātā un valsts sektora mijiedarbība var paātrināt inovāciju ieviešanu veselības aprūpes nozarē. Varēsim vērot arī inovatīvas veselības aprūpes piemērus, kas panākti, izmantojot jaunākās tehnoloģijas.

Samitā piedalās dažādi vietēja un starptautiska līmeņa veselības nozares speciālisti un līderi, tajā skaitā Latvijas Republikas veselības ministrs Daniels Pavļuts, Dānijas veselības ministrs Magnuss Heunike (Magnus Heunicke), Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Valts Ābols, Intel korporācijas veselības un dzīvības zinātņu globālais mākslīgā intelekta vadītājs Prašants Šahs (Prashant Shah), WorldUpstart Corp dibinātāja un izpilddirektore Karina Sotnika, Microsoft ETTĀ veselības aprūpes nozares vecākais vadītājs Endrū Varingtons (Andrew Warrington), Eiropas Komisijas veselības un pārtikas nekaitīguma ģenerāldirektorāta Veselības sistēmu un produktu nodaļas direktors Andržejs Riss (Andrzej Rys) un daudzi citi.

"Health Data Summit Riga 2021: Digital Leap For Improved Patient Care” tiešsaistes samitu organizē Veselības ministrija, Nacionālais veselības dienests un Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā sadarbībā ar "Novartis Baltics", “Microsoft Latvia“ un "Roche Latvija". Samita partneri: “Janssen Latvia” un “Medtronic”. Notikuma sponsori: “AbbVie” un “Amgen”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu