LIKTA konference 2021 "Digitālais kompass"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijas ekonomikas attīstībai nākamo septiņu gadu laikā būs pieejamas Eiropas Savienības investīcijas vairāk nekā 10 miljardu eiro apmērā, no tiem vairāk nekā 600 miljoni eiro tiks novirzīti investīcijām digitālajā jomā. Ikgadējā Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) konferencē eksperti, nozares pārstāvji un politikas veidotāji konferencē ne tikai diskutēs par digitālās izaugsmes iespējām un ieguvumiem no tās, bet arī aplūkos veiksmes stāstus un dažādas starpnozaru sadarbības iespējas.

Konferences speciālie viesi: Eiropas Komisijas Komunikācijas tīklu, satura un tehnoloģiju ģenerāldirektorāta (CNECT) digitālās transformācijas direktors Žerārs de Grāfs (Gerard de Graaf), kurš savu runu veltīs Eiropas Digitālās dekādes ceļa kartei ar uzsvaru uz Latvijas ilgtermiņa digitālo izaugsmi, un British Computer Society prezidents Džons Higinss (John Higgins), kurš runās par digitālo izaugsmi pandēmijas apstākļos un gudru pieejamo investīciju pārvaldību.

LIKTA konferences ietvaros, jau tradicionāli, notiks “Platīna pele 2021” balvas pasniegšana. Šogad 5 kategorijās iesniegti 49 projekti. Vairāk par konferences programmu šeit.

Galvenie konferences partneri – tehnoloģiju uzņēmumi LMT un Tet, partneri – LVRTC un VISMA. Informatīvais atbalstītājs – portāls TVNET.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu