Zanes Daudziņas imidžs savas grāmatas atvēršanas svētkos

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Atklāšanas svētkus piedzīvojis aktrises, runas mākslas ekspertes Zanes Daudziņas debijas darbs rakstniecībā – “Dienasgrāmata”. Pati autore to dēvē par pandēmijas blakusproduktu ar apakšvirsrakstu. “Dienasgrāmatā” Daudziņa atklāti stāsta par neziņu, satraukumu un prieka meklēšanu, ko piedzīvojusi pandēmijas gada laikā.

 Grāmatas atvēršanas svētkos Zane Daudziņa ieradās ļoti meitenīgā izskatā - ar divām copītēm. Arī tērps bija nedaudz avangardisks, ar asimetriska garuma svārkiem, kas bija sakombinēti ar garu samta žaketi. 

Pierakstīt domas un ikdienas notikumus dienasgrāmatā aktrise un runas pedagoģe Zane Daudziņa sāka, lai vingrinātos un gatavotos promocijas darba rakstīšanai. Viņa stāsta: ''2019. gada 31. decembrī es apsēdos pie eglītes, iededzu dažas svecītes un tādā ļoti romantiskā gaisotnē sāku reflektēt.”

Aktrise atzīst, ka ilgi šaubījusies, vai šķietami ikdienas pieraksti būtu interesanti citiem. Dienasgrāmata neesot nekāds safantazēts vai “pieķemmēts” daiļdarbs, bet gan aktiera absolūta atkailināšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu