Svētdienas horoskops: Jaukas un pacilājošas noskaņas dvēselē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 5. decembrim.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Šodien apciemo vai sazinies attālināti ar vecākiem vai citiem radiniekiem. Interese par dzimtas tēmām un vēlme pēc kopā būšanas. Jāatrod arī kāds brīdis, ko pavadīt divvientulībā ar mīļoto.

VĒRSIS

Kārtībai jābūt, tāpēc Vērsis būs noskaņots mājas dzīvē ieviest kādas pārmaiņas. Dari to diplomātiski, pretējā gadījumā var izcelties konflikti. Jāgādā par saticību ar otro pusīti.

DVĪŅI

Interesantas idejas par mājokļa pārkārtošanu un izdaiļošanu. Pamaini interjeru, izvēlies interneta veikalos kādus skaistus priekšmetus – piemēram, elegantu tekstilu, vāzi vai kādu dekoru.

VĒZIS

Rosīga mājas dzīve un vēlme pēc informācijas. Svarīgi, lai TV rāda jaunākās ziņas un ir brīvs brīdis sērfošanai internetā. Sazinies arī ar tuviem cilvēkiem - intelektuālas sarunas uzlādēs pozitīvi.

LAUVA

Jaukas un pacilājošas noskaņas dvēselē. Brīvajiem ļaudīm kāda interesanta tikšanās, un viegls flirts, kam var būt tālejošs turpinājums. Pāriem attiecībās jaunas krāsas.

JAUNAVA

Uzposīsi un kārtosi telpas, kā arī rosīsies virtuvē. Ar ģimenes locekļiem sirsnīgas sarunas un noderīga domu apmaiņa. Pievakarē apdomā nākamās nedēļas darbus.

SVARI

Labprāt saimniekosi, kulinārijas eksperimenti būs izdevušies, un gaisā virmos tā īpašā mājīguma sajūta. Sazinies tiešsaistē arī ar tuviniekiem, kas svešatnē.

SKORPIONS

Apdarīsi mājās tikai pašu nepieciešamāko, bet domas jau kavēsies pie darba un finanšu jautājumiem. Arī brīvdienā var rasties oriģinālas un interesantas idejas par peļņu.

STRĒLNIEKS

Svarīgas ģimenes lietas un attiecības ar bērniem. Uzklausi atvasītes, atbalsti viņu ieceres un, ja nepieciešams, uzmundrini. Vari pārkārtot mājokli, atjaunot un izdaiļot interjeru.

MEŽĀZIS

Mājas diena. Pievērsies ģimenes vajadzībām, izrunājies ar tuviniekiem un, ja nepieciešams, palīdzi viņiem ar padomu. Īpaši pievērs uzmanību bērnu vēlmēm.

ŪDENSVĪRS

Velti laiku sev un palūdz, lai tuvinieki izturas ar izpratni. Vienatnē šis un tas pārdomājams, it īpaši par darba tēmu. Vari doties pastaigā vai nelielā izbraucienā.

ZIVIS

Rāmi sapņaina diena. Labprāt patērzēsi ar draugiem tiešsaistē, varbūt pat lielākā kompānijā. Kāds cilvēks var izrādīt uzmanību un modināt siltas jūtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu