IKEA izsludina pieteikšanos jaunajai mājokļa pārvērtību sezonai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Skatītāju iemīļotais TV3 raidījums "Manas mājas ar IKEA" uzsāk dalībnieku atlasi raidījuma sestajai sezonai, kas pie TV skatītājiem nonāks pavasarī. Iedvesmojošais interjera pārvērtību raidījums jaunajā sezonā pulcēs spilgtas personības ar interesantiem hobijiem, kā arī īstenos kādu sociālu projektu. Visi interesenti tiek aicināti pieteikties raidījuma jaunajai sezonai līdz pat 22. decembrim.

Lai gan šobrīd aiz loga ir iestājusies ziema, pavasara pārmaiņas savā dzīves telpā ieteicams plānot laicīgi. Jaunās sezonas astoņās pārvērtību epizodēs, kā ierasts, iepazīsiet aizraujošus cilvēkus un varēsiet novērtēt viņu mājokļu pārvērtības. Raidījuma jaunajai sezonai tiek meklēti cilvēki, kuriem piemīt degsme, aizrautīgs piedzīvojumu gars, kāda interesanta aizraušanās un vēlme pēc telpas, kuras interjers to spētu atspoguļot.

Foto: Publicitātes foto

“Mēs katrs esam atšķirīgi, un IKEA uzskata, ka tam būtu jāatspoguļojas arī mājokļa iekārtojumā. Raidījuma jaunajā sezonā parādīsim, kā iekārtot telpu tā, lai, ienākot tajā, būtu skaidri nojaušams, kas tur dzīvo, un kādas ir šī cilvēka intereses. Tāpēc aicinām pārvērtību raidījumam pieteikties ikvienu, kurš uzskata, ka viņa dzīvojamā telpā nav pietiekami parādīta viņa personība un būtība. Meklējam dzīvespriecīgus cilvēkus ar interesentu aizraušanos. Tādus, kuri ir gatavi paši piedalīties pārvērtību radošajā procesā un meklēt, kā ar iedvesmu un radošu pieeju bagātināt ikdienas dzīvi mājās. IKEA interjera dizaineres jau ir vairākkārt apliecinājušas savu meistarību, pārveidojot visdažādāko telpu interjeru, un ir gatavas jaunai, aizraujošu izaicinājumu pilnai sezonai,” stāsta IKEA Mārketinga nodaļas vadītāja Agnese Uzrauga.

Arī šajā sezonā IKEA interjera dizaineres strādās kopā ar iedvesmojošām slavenībām un tās jomas ekspertiem, ar ko aizraujas raidījuma dalībnieki, lai padziļināti izprastu attiecīgo tematu un atrastu īsto pieeju pārmaiņām un tās uzskatāmi atspoguļotu mājinieku personību. Šoreiz tiek aicināti pieteikties arī mazie vai ģimenes uzņēmumi (piemēram, mazie veikaliņi, mājīgas kafejnīcas vai mājražotāju darbnīcas), jo viena sērija tiks veltīta tieši šādām telpām un to radošajiem saimniekiem.

Foto: Publicitātes foto

“Šosezon turpināsim līdzšinējo “kursu” ar dalībnieku iepazīšanu caur piedzīvojumu. Tā kā drosmīgi nolēmām iet šādu ceļu, tad katra epizode tiek faktiski pielāgota katram dalībniekam. Līdz ar to – tas, kāda būs jaunā “Manas mājas ar IKEA” sezona, tiešā veidā būs atkarīgs no cilvēkiem, kuri būs pieteikušies raidījumam. Tāpēc mēs ar patīkamu satraukumu gaidām daudz interesantu, savdabīgu, drosmīgu, personīgu un krāsainu dalībnieku anketu, lai tieši tāda izvērstos arī raidījuma jaunā sezona,” stāsta viena no raidījuma producentēm Luīze Feldmane.

Pieteikties var līdz 22. decembra pl. 16.00 šeit.

Projekta organizatori sazināsies tikai ar izvēlētajiem dalībniekiem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu