Izsolē nonācis bruņu auto, ar kuru varēs pārdzīvot apokalipsi (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Terradyne Gurkha
Terradyne Gurkha Foto: Publicitātes foto

Šobrīd tīmeklī norisinās izsole, kurā iespējams iegādāties ar V8 apgādātu bruņumašīnu, kas būs lieliski piemērota jebkuram pastarās dienas scenārijam.

Gurkha LAPV (vieglais bruņupatruļas transportlīdzeklis), kura izsole notiek tīmekļa vietnē Collecting Cars, ir viss, kas nepieciešams apokalipses pārvarēšanai, tostarp B4 klases bruņas, divas degvielas tvertnes, jaudīga vinča un evakuācijas lūka uz jumta.

Terradyne Gurkha bāze ir Ford Super Duty F450 šasija, un šis primāri bija paredzēts tiesībsargājošo institūciju vajadzībām. Tiesa gan, šis eksemplārs tika radīts kā personīgs paaugstinātas drošības modelis ar vieglākiem virsbūves paneļiem un atbilstošiem logiem. Neskatoties uz robusto ārieni, Gurkha interjers ir meistarīgi iztapsēts ar ādu un alkantaru, kā arī aprīkots ar daudzām komforta un ērtību sistēmām.

Iespaidīgais pilnpiedziņas automobilis ir aprīkots ar 330 zirgspēku 6,7 litru V8 dzinēju un 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, un tā nobraukums līdz šim ir tikai 25 335 km.

Izsoles organizētājs norāda, ka teju militārais apvidnieks ir lieliskā stāvoklī, un tam ir plašs papildu aprīkojuma saraksts, tostarp seši pasažieru sēdekļi, pilns LED ārējā apgaismojuma komplekts, viduskonsole ar izgaismotiem slēdžiem un gaismu kartes vieglākai lasīšanai, kravas stiprinājumi aizmugurē, sešu tonnu domkrats, nosiltināti sāni, tērauda aizsargi pār priekšējiem un aizmugurējiem lukturiem, kā arī aizmugurē uzstādīts pilna izmēra rezerves ritenis. Bez tā mašīnai ir 150 litru galvenā un 300 litru sekundārā degvielas tvertne, apsildāmi sēdekļi un vējstikls, modernizēta Alpine audio sistēma, ārējā un iekšējā komunikācijas sistēma, atpakaļgaitas kamera un parkošanās sensori aizmugurē u.c.

Terradyne Gurkha
Terradyne Gurkha Foto: Publicitātes foto

Matēti pelēkais auto ir papildināts ar Terradyne bezceļu paketi, kurā ietilpst FOX amortizatori, WARN 16.5ti vinča ar 16 500 mārciņu jeb 7484 kg vilkšanas jaudu un 90 pēdas jeb 27 metrus garu trosi.

20 collu riteņi ir standarta aprīkojums visām Gurkha Civilian Edition versijām, bet riepās var droši samazināt spiedienu, lai nepieciešamības gadījumā palielinātu to saķeri ar virsmu. Ar iebūvēto augstas veiktspējas kompresoru riepas atkal var ātri piepumpēt.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu