Piektdienas naktī Siguldas novadā degusi saimniecības ēka

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Šonakt Siguldas novadā lielā platībā degusi saimniecības ēka, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst.4.43 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Siguldas novada Mālpils pagastu, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg saimniecības ēka 250 kvadrātmetru platībā. VUGD darbinieki no liesmām nosargāja tuvumā esošo dzīvojamo māju. Plkst. 6.08 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks lokalizēts, un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma kopumā 63 izsaukumus - 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, 37 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, koks, rozete, sodrēji piecu ēku dūmvados, četras vieglās automašīnas, autobuss, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, starpstāvu pārsegums, katlu māja, pagrabs, pirts, šķūnis ar piebūvi, četri šķūņi un dzīvojamā māja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu