Virtuālais Ziemassvētku tirdziņš ar īpašo cilvēku autordarbiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

"Piepildīt savu ideju ir jāvar vienmēr," saka nevalstiskā sektora pārstāve Santa Survila. Lai gan Ziemassvētku tirdziņu rīkošana klātienē šogad ir apgrūtināta, viņa atradusi veidu, kā parādīt publikai cilvēku ar īpašām vajadzībām radītos darbiņus. Tirdziņam ir papildu jēga - tajā ir iespēja ne tikai iegādāties svētku dāvanu, bet arī atbalstīt cilvēkus ar invaliditāti.

Santa ir izveidojusi virtuālu Ziemassvētku tirdziņu, kas noris sociālajos tīklos. Turklāt šis nav vienkāršs tirdziņš. Ziemassvētku tirdziņam ir īpaša pievienotā vērtība - tirdziņā ar mīlestību darinātus autordarbus piedāvā īpaši cilvēki. Tirdziņā piedalās cilvēki ar redzes un kustību invaliditāti, kā arī bijušie "Daiļrades" meistari un citi talantīgi amatnieki. "Tirdziņā ir viss - sākot no tamborēta bērnu knupīša turētāja līdz adventes vainagiem un svētku rotaslietām. Noteikti pamanīsiet arī ar muti zīmētās Ziemassvētku kartītes, kas tapušas tieši jums par prieku," stāsta Santa. "Esiet laipni gaidīti tirdziņā!"

Foto: Publicitātes foto

Tirdziņam ir dubulta vērtība, jo tā ir iespēja ne tikai iegādāties svētku dāvanu, bet arī atbalstīt cilvēkus ar invaliditāti.

Ziemassvētku tirdziņa idejas autorei un vadītājai Santai Survilai ir invaliditāte, un viņa zina, cik svarīgi ir atbalstīt un novērtēt vienam otra darbu.

Tirdzniecība notiek, ievērojot epidemioloģiskās prasības, jo autori savus darbus nogādā ar bezkontakta piegādi - izmantojot pakomātu vai pastu.

Foto: Publicitātes foto

"Pasūtīt un iegādāties cilvēku ar invaliditāti autordarbus jums nesagādās grūtības, jo zem katra no virtuālajā tirdziņā ievietotajiem darbiem ir apraksts un autora kontakti. Meklējiet sociālajā vietnē "Facebook" informāciju par īpašo Ziemassvētku tirdziņu ar mirkļbirku #cilvēkuarinvaliditātidarbi," stāsta Santa.

"Kas meklē iespējas, tas tās atrod! Patiešām lieliska un uzticama iniciatīva, no kuras var gūt iedvesmu. Laipni aicināti uz virtuālo Ziemassvētku tirdziņu, jo Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu