Apledojums trešdienas rītā apgrūtina braukšanu pa ceļiem visā Latvijā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

15. decembra rītā visā Latvijā apledojuma un vietām sniegotu autoceļu dēļ ir apgrūtināti braukšanas apstākļi, informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

"Šorīt visā valstī braukšanas apstākļi ir apgrūtināti un to uzlabošana prasīs laiku," vēsta LVC, uzsverot, ka apledojums uz ceļiem var atkārtoti veidoties arī pēc ziemas uzturēšanas dienesta darba.

Trešdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Tallinas šoseju no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Raunas pagriezienam un no Virešiem līdz Veclaicenei, pa Valmieras šoseju no Murjāņiem līdz Strenčiem, pa Rīgas apvedceļu, kā arī pa Bauskas un Jelgavas šosejām visa maršruta garumā.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Daugavpils šoseju visa maršruta garumā, pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Anneniekiem, pa Ventspils šoseju no Rīgas līdz Kūdrai, pa Rēzeknes šoseju visa maršruta garumā, pa Grebņevas - Medumu šoseju, kā arī pa Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā, izņemot Alūksnes, Kuldīgas, Liepājas, Saldus, Talsu un Ventspils apkārtnes.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 150 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu