Kad mīlulis viens pats mājās jeb atklājam slavenību dzīvnieku nedarbus!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Privātais arhīvs

Sagrauzta televizora pults, čības gultā, ūdens plūdi – tie ir tikai daži no Andra Buļa, Ievas Bondares, Jura Kaukuļa, Amuna Davis un citu populāru mākslinieku mīluļu nedarbiem. Tomēr Ziemassvētkos arī palaidņi ir pelnījuši kādu lielisku Ziemassvētku dāvanu. Piedāvājam aizraujošākās rotaļlietas un veselīgākos našķus savam mīlulim sagādāt jau 18. un 19. decembrī izstādē “PetExpo 2021” Ķīpsalā! Piedalies konkursā un laimē 4 biļetes!

Daces Volfartes suns Versa atkorķē pudeles

Ja veidotu četrkājaino palaidņu topu, tad kādreiz aktiera Kristiana Kareļina, bet tagad viņa mammas, bijušās operdziedātājas Daces Volfartes garspalvainais vācu aitu suns Versa ieņemtu godpilno pirmo vietu. “Nu pilnīgs “Viens pats mājās”! Kad Versai bija nepilns gadiņš, atstājām viņu uz stundiņu mājās vienu pašu. Tolaik vēl nezinājām, ka suņu meitenei mīļākā nodarbošanās ir plastmasas pudeļu korķu atskrūvēšana! Kad pārradāmies mājās – skats bija iespaidīgs – pa grīdu pludoja aptuveni 10 litri ūdens! Kristians tikai toreiz noteica: “Labi, ka tā nebija kola!”” ar smaidu notikumu atceras Dace Volfarte.

Foto: Privātais arhīvs

Amuna Davis draiskulīgās Demia un Gia izmēģina kosmētiku

Nedarbi, kurus friziera, meikapa meistara un "drag queen" Amuna Davis, īstajā vārdā Dāvja Ķimeņa, burvīgās un draiskulīgās franču buldogu meitenes Demia un Gia reiz pastrādājušas, ir iespaidīgi. Ja esi bijis aizmāršīgs un atstājis maisiņus ar gružiem vai miskasti mīļumiņiem pieejamā vietā, tad pēcāk visu saturu ieraudzīsi izārdītu pa visu māju. Bet pats lielākais nedarbs, ko Dāvja mīlules ir paveikušas, ir patiesi grandiozs! Reiz, kad draiskules bija vienas pašas mājās, tās bija piekļuvušas kādas lielas dekoratīvās kosmētikas kompānijas dāvanu kastes saturam. Rezultātā visa kaste bija izārdīta, visas lūpu krāsas sagrauztas, bet pašu vaininieču Demias un Gias purniņi nosmērēti ar lūpukrāsu, tušu un tonālo krēmu! “Suņu meitenes visu laiku vēro, kā darbojos ar kosmētiku, tādēļ acīmredzot arī pašas izlēma pamēģināt,” nu jau ar smaidu Dāvis atceras notikumu.

Foto: Privātais arhīvs

Jura Kaukuļa Baldurs dzied vijoles un mandolīnas pavadībā

Baltais skaistulis Baldurs, haskija un Šveices ganu suņa mīlas dēkas auglis, ir ļoti muzikāls suns. Un kā nu ne, jo ir taču dziedātāja Jura Kaukuļa un Aijas Kaukules ģimenes mīlulis! “It īpaši Baldurs ir iemīļojis vijoli un mandolīnu – vienmēr dzied līdzi! Bet, kad reiz bija jāfilmējas reklāmā, nekādi nevarējām pierunāt padziedāt,” atklāj Aija. Starp citu, arī Baldurs, kad mājās paliek viens, pa retam sastrādā kādu nedarbu. Visbiežāk – saimnieku čības tiek aiznestas un glīti noliktas gultā uz spilveniem.

Foto: Privātais arhīvs

Andra Buļa sunīte Grēta skatās dzīvnieku raidījumus

Aktiera Andra Buļa bokseru šķirnes sunīte Grēta ģimenē ir ļoti mīlēta un gudra – māk pati atvērt durvis un tad dodas, kurp deguns rāda! Bet viena no Grētas iecienītākajām nodarbēm, sevišķi aukstos ziemas vakaros, ir skatīties televizoru! Un nevis vienkārši kaut ko, bet dzīvnieku raidījumus. Bet kas notiek, ja saimnieki izdomā pārslēgt TV kanālu? Tad Grēta protestē – grauž pulti, žurnālus un pat biezpiena paku. Un tas viss vienā vakarā! Tāpēc tagad Buļu ģimenē visas lietas stāv noliktas vismaz metru virs zemes.

Foto: Privātais arhīvs

Ievas Bondares mīluļiem savs adventes gardumu kalendārs

Kārumi dara tavu sunīti laimīgu, savukārt ārkārtīgi laimīgais mīlulis padara laimīgu tevi. Un galu galā dalīts prieks ir dubultprieks! – pārliecināta ir māksliniece Ieva Bondare, kuras ikdienu bagātāku dara trīs suņi: dalmācietis Merlo, labradora meitene Rosē un Vesthailendas baltais terjers Oso. “Agrāk man vienmēr bija adventes kalendāri bērniem! Tagad viņi ir jau ir izauguši, tādēļ ar kārumiem Ziemassvētku gaidīšanas laikā lutinām mūsu četrkājainos mīluļus. Vakar atvērām pirmo paciņu, un šorīt jau visi trīs gaidīja pie lielās kastes pēc nākamā garduma! Našķi palīdz trenēt komandas un ir apbalvojums par labu uzvedību,” stāsta Ieva.

Foto: Privātais arhīvs

Ilonas Birģeles runčuka Mocarta attiecības ar eglīti

Ērģelnieces Ilonas Birģeles piecgadīgais runčuks, vārdā Mocarts (savulaik Stirnienes baznīcas kaķis), savos pirmajos Ziemassvētkos esot tā satrūcies no lielās egles, ka pārbīlī uzskrējis trīsmetrīgās egles galotnē. Kaķēns pārlaidis pirmo izbīli un tikai krietni vēlāk ar lielām pūlēm pierunāts nokāpt lejā. Tagad Mocartam Ziemassvētku egles vairs neizraisa nekādu interesi un pat eglīšu rotājumus var kārt visā eglītē, ne tikai augšējos zaros. Taču tad, kad eglē tiek iededzinātas sveces, – tad gan Mocarts pievērš uzmanību un uzmanīgi vēro svecīšu liesmiņas.

Foto: Privātais arhīvs

Rūtai Dūdumai paklausīga labradoru meitene Pino

Dziedātājas Rūtas Dūdumas-Ķirses un komponista Jāņa Ķirša ģimenē jau piecus gadus neskaitāmus prieka brīžus sniedz labi audzināta un pieklājīga labradoru meitene Pino. Lepoties ar bagātīgu nedarbu skaitu saimnieki nevar. Ja nu vien kādreiz ir sagrauzts kāds interneta vads; zeķes un kurpes Pino tiešām neinteresē! Mākslinieki savam mīlulim šogad zem Ziemassvētku eglītes plāno nolikt Pino iecienītākos kārumus.

18. un 19. decembrī Ķīpsalā notiks mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde “PetExpo 2021”, kur vienkopus varēs aplūkot četrkājainos aristokrātus – visdažādāko šķirņu suņus un kaķus no septiņām valstīm. Nāc ar visu ģimeni uz izstādi, vēro mīluļu skaistumkonkursus, izdevīgi iepērcies un iepriecini savu mīluli!

Foto: Privātais arhīvs

Vairāk: www.petexpo.lv 

Norises vieta un laiks:

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

18.–19. decembrī no 10.00 līdz 18.00

Uzmanību! Izstāde notiks epidemioloģiski drošā vidē, un to varēs apmeklēt gan pieaugušie, gan bērni. Ieejas noteikumi pieaugušajiem: tikai Covid-19 izslimojušie vai vakcinētie ar derīgu ES sadarbspējīgu sertifikātu, uzrādot QR kodu un pasi vai ID karti. Ieejas noteikumi bērniem: līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams sertifikāts. No 12 gadu vecuma ieeja izstādē ar ES sadarbspējīgu sertifikātu (izslimojis vai vakcinēts), negatīvu testu vai izziņu par pēdējo 72 h veiktu skrīningu ar negatīvu rezultātu.

Ņem vērā! Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 4,00 EUR. Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas! Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR. Studentiem, pensionāriem, invalīdiem – 3,50 EUR. Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – Ģimenes biļete – 10,00 EUR (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni); vairāk bērnu – 1,50 EUR par katru bērnu.

Autostāvvieta – 3,00 EUR. Biļetes internetā - www.bt1.lv/petexpo/buytickets.php

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu