"Alfā" un "Akropolē" iespējams saņemt balstvakcīnu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tiem iedzīvotājiem, kuriem jau ir derīgs vakcinēšanās vai pārslimošanas sertifikāts, no pirmdienas ir iespēja saņemt balstvakcīnu arī tirdzniecības centru "Akropole" un "Alfa" iekštelpās speciāli izveidotos vakcinācijas punktos.

Pakalpojums būs pieejams ar iepriekšēju pierakstu, sazinoties pa tālruni 8989 vai piesakoties vietnē "manavakcina.lv".

Balstvakcīnu tirdzniecības centrā "Akropole" ir iespējams saņemt katru dienu no plkst.10 līdz 20, savukārt tirdzniecības centrā "Alfa" pakalpojums būs pieejams darba dienās no plkst.10.30 līdz 19, bet brīvdienās no plkst.10.30 līdz 18.

Vakcinēšanās punkts tirdzniecības centrā "Akropole" atrodas pirmā stāva gaitenī starp E un F ieejām, bet tirdzniecības centrā "Alfa" - pirmajā stāvā pretī veikalam "Cenuklubs".

Vienlaikus vakcinēšanās iespējas vagoniņos, kas bija izvietoti ārpusē pie "Akropole" un "Alfa" ieejām, vairs nav pieejamas.

Tiem iedzīvotājiem, kuriem nepieciešams veikt Covid-19 testu, ārpusē pie tirdzniecības centra "Akropole" E ieejas un pie tirdzniecības centra "Alfa" kino ieejas turpina darboties Covid-19 testēšanas punkti.

Balstvakcinācija ir pieejama trīs mēnešus pēc otrās vakcīnas devas saņemšanas, bet "Johnson & Johnson" ražotās vakcīnas gadījumā - divus mēnešus pēc pirmās vakcīnas devas saņemšanas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu