Nopietnā sadursmē iesaistītiem auto nolauž riteņus (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdienas rītā Ulbrokas pusē pie Vālodzēm uz šosejas P5, smagā sadursmē iekļuva divas vieglās automašīnas – “Volvo” un “Mercedes”. Negadījums noticis slidenā ceļa dēļ, saka “Mercedes” vadītāja, kura pilnībā atzīst savu vainu. Viņas stūrētais spēkrats pēkšņi kļuvis nevadāms

“Ļoti slidens. Man aizmugures piedziņa un sāka nēsāt. Sanāk, ka ar aizmuguri ietriecāmies tajā otrā mašīnā. Ceļš ir ļoti slidens, nevar pat nostāvēt. Paldies dievam, ietriecāmies ar aizmuguri, nevis ar priekšu,” TV3 raidījumam “Degpunktā” par notikušo saka “Mercedes” vadītāja.

Diemžēl otras negadījumā ierautās automašīnas vadītājai klājās sliktāk. Viņa pēc trieciena nonāca mediķu rokās. Traumas gan netiek vērtētas kā smagas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Izlaista no mediķu busiņa, sieviete “Degpunktā” pastāsta, kā viņa atceras mirkli pirms avārijas. “Es pati braucu mierīgi, jo priekšā bija autobuss, sabiedriskais transports un tur ir pietura. Un mēs lēnītēm braucām. Un viņa te vienkārši brauc, un es redzu, ka mašīnu strauji sanes un viss. Tas bija tik ātri, viena sekunde, un man ir nakts. Bams un nakts. Es redzu, ka viņu sanes, es bremzēju, bet nekādas jēgas. Pagāju uz malu, cik varēju,” stāsta “Volvo” vadītāja.

Ja “Volvo” vadītāja atlabs bez sarežģījumiem, šis negadījums tiks vērtēts administratīvās lietvedības ietvaros. Automašīnai nodarīto skādi segs Obligātā civiltiesiskā apdrošināšana. “Mercedes” vadītājai braucamrīks būs jālabo par pašas līdzekļiem, ja vien laikus nebija iegādāta KASKO polise.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu