Jauniešu izklaides izbrauciens nomas mašīnā beidzas ar nopietnu avāriju (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdien, 13.janvārī, īsi pirms plkst. 23 Valteros, Mežmalas ielā, atskanēja skaļš blīkšķis, kam sekoja monotons automašīnas skaņas signāls. Tie, kas apkārtnē dzīvo ilgāku laiku, jau nojauta, kas varētu būt noticis. Viens no tiem bija Daumants, kura aizdomas, ka varētu būt notikusi avārija, apstiprinājās, kad viņš izgāja no mājas.

Daumants steidza uz notikuma vietu palīdzēt cietušajiem - diviem puišiem un divām meitenēm. Pēc vīrieša teiktā, trieciens bijis visai spēcīgs, tomēr viņi visi elpojuši un kustējušies. Vienam jaunietim traumas acīmredzami bijušas smagākas, iespējams, traumēta mugura, kamēr viena no jaunietēm sūdzējusies par sāpēm mutē.

Pirmie avārijas vietā ieradās ugunsdzēsēji - glābēji. VUGD Slokas posteņa komandieris Uldis Aizups TV3 raidījumam Degpunktā stāsta, ka "cilvēki, kas jau bija izkļuvuši no automašīnas, tika sasegti ar mums aprīkojumā esošajām segām,

uzliktas kakla šinas un sagaidīts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests".

Kopumā uz avārijas vietu tika izsūtītas piecas mediķu brigādes, tajā skaitā ārstu speciālistu brigāde. Pirmie NMPD ārsti ieradās 12 minūšu laikā no iesaukuma brīža. Visas četras cietušās personas pēc pirmās palīdzības sniegšanas stabilā stāvoklī tika nogādātas slimnīcā tālāku izmeklējumu veikšanai.

Vietējie iedzīvotāji zina stāstīt, ka negadījumi konkrētajā pagriezienā notiek salīdzinoši bieži un ir bijuši arī letāli iznākumi. Pēc kādas tuvējās mājas iedzīvotājas teiktā, vieta uz ceļa ir mānīga, jo,

nenojaušot par to, kāds līkums sekos, var uzņemt lielu ātrumu. 

Kā nobeigumā piebilst Degpunktā, pie avarējušā Volkswagen stūres bija sēdies puisis, kas tikai nesen ticis pie tiesībām. 

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu