Visu laiku dārgākajam Rolls-Royce izgatavota koka kopija, un tā brauc!

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ja rokas aug no pareizās vietas, tad var paveig apbrīnojamas lietas. Tas kārtējo reizi apliecināts YouTube kanālā ND - Woodworking Art, kur amatnieks Čongs Van Dao demonstrē visu laiku dārgākā Rolls-Royce miniatūras kopijas izgatavošanu. Pie tam Boat Tail automobilis, kas izgatavots no koka, patiešām brauc, tikai ir paredzēts bērniem.

Meistars, kas savā darbā plaši izmanto koku, arī šoreiz izmantoja dēļus, no kuriem ar zāģa un ēveles palīdzību izgatavoja mazā Boat Tail šasijai un virsbūves izgatavošanai nepieciešamos paneļus. No koka viņš izvirpoja arī riteņus, uz kuriem nostiprināja gumijas protektoru. Tāpat koka mašīna saņēma funkcionējošu apgaismojuma aprīkojumu un durvis, kas atveras pretēji braukšanas virzienam, gumijas paklājiņus salonam un pat Spirit of Ecstasy figūriņu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Meistarīgais galdnieks neaizmirsa arī par nodalījumu aizmugurē, kur īstajā Boat Tail slēpjas dārgi piknika aksesuāri un šampanietis. Arī bērnu mašīnas aizmugurējais nodalījums atveras elektriski kā tauriņa spārni, tiesa gan, tajā nav ledusskapja.

Kamēr īstais Rolls-Royce Boat Tail, kas jaunajiem īpašniekiem Bejonsē un viņas vīram Jay-Z izmaksāja 23 miljonus eiro, ir apgādāts ar firmas iecienīto 6,75 litru 12 cilindru benzīna turbodzinēju, miniatūrā kopija ir apgādāta ar mazu elektromotoru, ko darbina neliels akumulators. Cik liela ir motora jauda, nav zināms, taču pietiek vien ar vienu diska bremzi, lai spēkratu apturētu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu