Baiba Sipeniece-Gavare par vīriešu lenkšanas trikiem (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Sievietei pašai tomēr nevajadzētu atklāti "lenkt" vīrieti – sarunā ar Valdi Melderi raidījuma “Kad viņas satiekas” jaunajā rubrikā “Kad satiekas Viņš un Viņa”, savus uzskatus atklāti pauž Baiba Sipeniece-Gavare, un to viņa cenšas iemācīt arī savām meitām.

Viņasprāt, vīrietis pēc dabas ir mednieks, kuram joprojām vajag to sajūtu, ka viņš ir tas, kurš sievieti iekaro.

Uz Meldera vaicājumu, vai, šādi gaidot, to īsto no degungala nenocels kāda cita – aktīvāka un nekaunīgāka, Baiba, kam pēc vārda kabatā nekad nav bijis jāmeklē, atbild, ka

sievietes “arsenālā” ir daudz smalkāki paņēmieni, kā vīrietim likt nojaust savu interesi.

Valdis uzdod Baibai jautājumu, kā tas nākas, ka visi foršie čaļi ir aizņemti un viņiem līdzās ir kaut kas nesaprotams. Kam Baiba smejoties  piekrīt: "Ir bijis, ka nodomā - cik foršs čalis un kāda viņam sterva blakām."

Un kā tas esot noticis? Valda versija ir: "Sterva atnāca un paņēma!"

Vai latviešu vīrieši pārsvarā izvēlas kautrīgas meitenes un baidās no skaļajām un aktīvajām? Arī par to Baibai ir savs viedoklis: "Beigsies klusās - ņems skaļās!"

Kā ziņots, STV Pirmā! sarunu šova “Kad viņas satiekas” jaunajā sezonā dāmu kompānijai ar savu rubriku, kurā gatavs apspriest pikantas un atklātas tēmas, pievienojies šarmantais Valdis Melderis. Viņš ik raidījumu uz tikšanos aicinās kādu sabiedrībā zināmu sievieti, lai runātu par to, ko parasti noklusējam.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu