Tiešraide Jauniešu un mediju konferences “Iespējas un izaicinājumi" ietvaros norisinās vairākas meistarklases

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

27. un 28. janvārī Rīgā notiek jauniešu un mediju konference “Iespējas un izaicinājumi", kurā piedalīsies mediju profesionāļi, politikas veidotāji, augstskolu pasniedzēji un jauniešu digitālā satura veidotāji no 8 valstīm: Latvijas, ASV, Nīderlandes, Norvēģijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas un Beļģijas. Galvenais konferences mērķis veicināt sarunu starp mediju pārstāvjiem, politikas veidotājiem un jaunatni, vairojot izpratni par jauniešu iesaistīšanās nozīmi satura un informācijas telpas veidošanā. Konferenci informatīvi atbalsta TVNET!

Konferences ietvaros TVNET piedāvā tiešraidē skatīties četras meistarklases, kuras vada nozaru profesionāļi:

1) Sociālo mediju medijpratības meistarklase

Šajā meistarklasē dalībnieki uzzinās par to, ar kādu nepatiesu informāciju cilvēki mēdz sastapties medijos. Meistarklases dalībnieki darbosies grupās, dalīsies pieredzē un pārdomās, kā padarīt internetu par drošāku vidi, kā arī diskutēs par vārda brīvību un atbildību.

Meistarklasi vadīs Anita Priede, jauniešu aktivitāšu koordinatore, lektore no Latvijas Drošāka interneta centra un Latvijas Interneta asociācijas.

2) Niklāvs Vētra "Kā es pazaudēju sevi, cīnoties par vietu zem saules"

Niklāvs savu darbu satura ražošanā uzsāka kopā ar savu komandu Creators 22. Komanda savu darbu uzsāka faktiski no nulles, bet nākamo četru gadu laikā strauji auga. Creators 22 kontā ir sadarbības gan ar māksliniekiem, gan aģentūrām, vairāku mūzikas klipu filmēšanas, mākslas un dokumentālās īsfilmas, gatavošanas šovi un seriāls jauniešiem!

3) Artūrs Jenots "Entuziasms nav ilgtermiņa degviela"

Artūrs veido saturu jau 10 gadus un ir strādājis pie tādiem projektiem kā "Revolucionāri", "Tinteszobs", "Sarunas par Mīlestību" un "Karsts Karsts".

"Lai radītu saturu un strādātu pie kāda projekta, entuziasmam ir liela nozīme, taču ilgtermiņā ar entuziasmu vien nepietiek. Mans stāsts būs par to, kāpēc projekti ar lielu potenciālu agrāk vai vēlāk beidz pastāvēt," norāda Artūrs.

4) Edgar Fresh

Edgar Fresh, YouTube satura veidotājs, piedalīsies ar lekciju „Kā izveidot noderīgu un iedvesmojošu saturu vietnē YouTube, sasniedzot vairāk nekā 20 tūkstošus sekotāju?”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu