Preiļu novadā glābēji palīdz izkļūt cilvēkiem no avarējuša autobusa (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Piektdien glābēju palīdzība bija nepieciešama Preiļu novadā, kur bija avarējis autobuss, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

VUGD plkst.8.25 saņēma izsaukumu uz Preiļu novada Upmalas pagastu, kur pasažieru autobuss bija ieslīdējis grāvī. Transportlīdzeklim bija nosprostotas durvis un autovadītājs, kā arī divi pasažieri nespēja no tā izkļūt.

Ugunsdzēsēji, izsitot autobusa logu, palīdzēja cilvēkiem izkļūt no avarējušā transporta.

Notikuma vietai garām brauca preču piegādes automašīna, kas arī saslīdēja un iebrauca grāvī ceļa pretējā pusē. Ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja piegādes automašīnai izkļūt no grāvja un plkst.9.58 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 130 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 14 cilvēki un viens gājis bojā.

Teju puse negadījumu - 63 - notikuši Rīgas reģionā, vēl 23 avārijas bijušas Latgalē, 22 Vidzemē, 13 Kurzemē, bet deviņas - Zemgalē.

Septiņi no cietušajiem traumas guvuši avārijas Rīgas reģionā, savukārt seši cilvēki cietuši avārijās Latgalē. Vēl kāds negadījums ar cietušo noticis Vidzemē.

Negadījums ar bojāgājušo noticis Rīgas reģionā. LETA jau vēstīja, ka piektdien Mārupes novadā uz Ventspils šosejas automašīna sabraukusi cilvēku.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu