Milzīgo krūšu īpašniece: sievietes nežēlīgāk diskriminē mani

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/jazdaymedia

27 gadus vecajai Džezminai Deijai no Kārdifas sava iepriekšējā izskata dēļ, bija zems pašvērtējums un pat konstatēta depresija. Tad viņa nolēma mainīt savu dzīvi un izskatu! 

Apņēmusies mainīt savu izskatu, viņa zaudēja lieko svaru un ieguldīja lielus līdzekļus krūšu palielināšanas un "brazīliešu" modeļa pēcpuses plastiskajās operācijās.

Sievietei šis izskats izmaksāja 36 062 eiro. Un viņa sajutās atkal laimīga!

"Cilvēki parasti nesaprot, ka es to daru sevis dēļ! Es gribēju, lai man ir lielas krūtis. Man tas patiešām sagādā prieku," par savu izskatu "DailyMail" stāsta Džezmina Deija.

Kur tad ir problēma? Izrādās, krūtis piesaista neskaitāmus vīriešus, kuri ar viņu mēģina internetā sazināties, lai vienotos par iespēju ne tikai pieskarties tām, bet tās pazīst. 

Pārsteidzoši, ka reālajā dzīvē viņa pat saņem vairāk sieviešu nekā vīriešu uzmanības.

"Mani vienmēr pārsteidz, ka sievietes reālajā dzīvē asāk reaģē uz manu krūšu izskatu nekā vīrieši.

Sporta zālē viņas nekautrējas mani pavadīt ar nievājošu skatienu. Nereti bērnus rauj uz ielas otru pusi, lai tikai neskatās uz mani. Bet tad pēc dažiem kokteiļiem naktsklubā vienkārši satver manas krūtis vai iegremdē seju manā dekoltē," par nevēlamo pieredzi runā Džezmina. 

Šie gadījumi sievietei liek sajusties slikti un pat diskriminētai, jo jāsajūt apkārtējo nosodījums vai ņirgāšanās par izskatu, kāds paša ķermeņa saimniecei šķiet skaists!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu