"Wolt" sāk darbu Jūrmalā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Wolt" kurjers sniegputeņa laikā Krišjāņā Barona ielā.
"Wolt" kurjers sniegputeņa laikā Krišjāņā Barona ielā. Foto: Zane Bitere/LETA

Ēdienu un citu preču piegādātājs "Wolt" sācis darbību arī Jūrmalā, pavēstīja kompānijas pārstāvji.

Sākotnēji "Wolt" piegādes Jūrmalā būs pieejamas no 17 restorāniem un astoņām tirdzniecības vietām, taču saraksts turpmāk tiks papildināts.

"Pagājušā gada laikā pieprasījums pēc ēdienu un preču piegādēm "Wolt" platformā pieaudzis vairākkārt. Augot pieprasījumam, varam nodrošināt arvien plašāku pakalpojumu pieejamību," norāda "Wolt" Baltijā vadītāja Līsa Ristala, piebilstot, ka "Wolt" mērķis šogad ir turpināt augt un šādas iespējas piedāvāt vēl citās Latvijas lielākajās reģionālajās pilsētās.

"Wolt" Latvijā darbojas kopš 2017.gada. Šobrīd "Wolt" platformā ir iespējams pasūtīt ēdienu no vairāk nekā 1000 restorāniem un dažādas preces no vairāk nekā 280 tirdzniecības vietām. Latvijā "Wolt" strādā Rīgā un kopš pagājušā gada februāra arī Liepājā.

Jau vēstīts, ka SIA "Wolt Latvija" 2020.gadā strādāja ar 3,21 miljona eiro apgrozījumu, kas ir divas reizes vairāk nekā 2019.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga 6,2 reizes, sasniedzot 475 703 eiro.

Kompānija "Wolt Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Somijas "Wolt Enterprises".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu