Šoferis sašutis par ceļu uzturētāju darbu; vēlas, lai viņam apmaksā evakuatoru (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Slidenie ceļi šajā ziemā sagādā galvassāpes ne vienam vien šoferim. Arī lietuviešu šoferis Sauļus kļuva par slideno ceļu upuri, kad Valdlaučos, vien pārsimts metrus no galamērķa, ieslīdēja grāvī. Viņš neslēpj sašutumu par ceļu stāvokli un uzskata, ka rēķins par evakutara pakalpojumiem būtu jāapmaksā ceļu uzturētājiem.

Skāde nav liela, taču neplānota uzkavēšanās grāvī un neplānoti tēriņi apbēdinājuši kādu kravas auto vadītāju no Lietuvas, kurš Valdlaučos nespēja savaldīt savu spēkratu, ieslīdēja grāvī un tagad ir noskaities uz Latvijas ceļu uzturētājiem. Viņš saka, ka rēķinu par auto evakuatoru vajadzētu izrakstīt tiem, kas atbildīgi par mūsu ceļiem, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

"Tīrs ledus. No Lietuvas robežas līdz šejienei visi braucām ar 40 kilometriem stundā. Tīrs ledus! Pie mums viss normāli, nokaisīts. Pie mums vari braukt 70-80 kilometrus stundā. Kā iebrauc Latvijā, tā viss. Kolonna līdz Bauskai, tad kolonna no Bauskas līdz Iecavai," sašutumu pauž kravas auto vadītājs.

Līdzīgā situācijā šoferis pabijis arī pirms divām nedēļām – toreiz gan pašam izdevies izvairīties no avārijas, taču citiem tā nav paveicies: "Četras stundas braucu no Rīgas līdz Panevēžai. Katastrofa te ir. Šodien piezvanīju tiem, kas ceļus uztur. Man iedeva numuru. Zvanīju, lūdzu, lai palīdz. "Nē, mēs tikai ceļus uzturam. Ārā nevelkam." Izsaucu evakuatoru. 300 eiro. Vajag to rēķinu izrakstīt ceļu uzturētājiem!"

Vairāk skaties TV3 raidījuma Degpunktā sižetā.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu