Ielūkojies Krištianu Ronaldu 20 miljonus vērtajā garāžā (11)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/Scanpix. TVNET kolāža

Pirms vairākiem gadiem iznāca dokumentāla filma "Ronaldo", kuras galvenais varonis bija portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu. Toreiz gan filma bija vairāk veltīta tieši atmiņām par bērnību un izaugšanai par pasaulē labāko futbolistu. Tagad Netflix tapis jauns seriāls "I Am Georgina", kura galvenā varone ir Ronaldu partnere Džordžīna Rodrigesa, un jaunajā darbā lielāka uzmanība veltīta ģimenes dzīves aizkulisēm un tam, kas notiek mājās, kamēr Krištianu pa Eiropas futbola laukumiem dzenā bumbu un pelna miljonus. Jaunais seriāls ir arī iespēja uz mirkli ieskatīties sportista garāžā, kur parastus auto atrast būs pagrūti.

Ieskatu Krištianu Ronaldu neticamajā garāžā bija iespējams gūt brīdī, kad Džordžīna Rodrigesa Netflix filmēšanas grupu izvadāja pa 6 miljonus eiro vērto privātmāju Madridē. Mūs, protams, visvairāk interesē ne jau jaunais galds ēdamistabā, bet gan spoži izmazgātās garāžas saturs, kur sapulcināti dažādi eksotiski automobiļi aptuveni 20 miljonu eiro vērtībā.

Foto: Netflix

Īsajos ievadepizodes fragmentos redzams, ka mašīnas ir akurāti izvietotas perfekti uzturētā garāžā, kas vairāk izskatās pēc izstāžu zāles. Nebūtu arī pārsteigums, ja tā tiktu kvalificēta kā Ronaldu personīgā izstāde, jo vairāki auto garāžā nudien ir īsti mākslas darbi.

Foto: Netflix

Vienā garāžas galā ir Ronaldu Bugatti Chiron, kura vērtība ir vismaz 2,5 miljoni eiro, tam blakus stāv Ferrari 599 GTO par 600 000 eiro un tālāk stāv 900 000 eiro vērts McLaren Senna. Rindu noslēdz salīdzinoši pieticīgs Rolls-Royce Ghost par 250 000 eiro, bet garāžas galā cēli stāv Rolls-Royce Cullinan par 350 000 eiro. 

Foto: Netflix

Garāžas otrā pusē piedāvājums nav mazāk ekskluzīvs. Te atrodas Bugatti Veyron par 2 miljonie eiro, balts Mercedes-Benz SLS AMG par 200 000, apmēram tikpat vērts McLaren MP4-12C, Lamborghini Aventador par 300 000 un Brabus G klase par 700 000 eiro, ko sportistam dzimšanas dienā uzdāvināja Džordžīna.

Foto: Netflix

Bet tas vēl nav viss. Oficiāli par to ziņots, gan netiek, bet runā, ka Ronaldu esot iegādājies arī īpašās sērijas jubilejas Bugatti Centodieci par vismaz 9,5 miljoniem eiro un arī 17 miljonus vērtais Bugatti La Voiture Noire esot portugāļa īpašums. Ja tā, tad garāžas kopējā vērtība ir krietni vien augstāka par minētajiem 20 miljoniem eiro. 

Foto: Netflix

Protams, arī ar šiem auto nav gana. Citā garāžas daļā pie rezerves riepu kaudzēm stāv vēl viens sudrabkrāsas Ferrari, Mercedes-AMG GLE 63 un vēl viens melns Mercedes, kas paredzēts ikdienas lietošanai. Seriāla epizodēs Džordžīna redzama arī pie Range Rover stūres, un britu The Sun vēsta, ka Ronaldu ir arī 250 000 mārciņu vērts Bentley Flying Spur, Lamborghini Urus un Chevrolet Camaro, un drīz būs arī Ferrari Monza 1,4 miljonu mārciņu vērtībā.

Foto: Netflix
Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu