Ronaldu dzimšanas dienā saņēmis jauku dāvanu no draudzenes (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Georgina Rodríguez/Instagram

Slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu sava kluba Juventus mājvietā Turīnā nupat nosvinēja 35. dzimšanas dienu. Un nosvinēja viņš to godam - ar labām vakariņām paziņu un draugu lokā, bet kronis visam bija īpašs, ar platu, sarkanu lentu apvīts Mercedes-Benz G klases apvidnieks.

Krištianu Ronaldu ir kaislīgs automobiļu cienītājs un viņa garāžā, kā tiek lēsts, atrodas ap 20 dažādu eksotisku superauto. Pēc DailyMail.co.uk informācijas to vidū ir arī 2019.gada Ženēvas auto šovā prezentētais Bugatti La Voiture Noire, kas izgatavots tikai vienā eksemplārā un tā īpašniekam izmaksājis 11 miljonus eiro, neskaitot nodokļus.

Tādēļ skaidrs, ka ar šādām tādām dāvanām Ronaldu nepārsteigsi, un šis arī nav tas gadījums.

Ar draudzenes Džordžīnas Rodrigesas gādību viņam sarūpēts G klases apvidnieks, ko pārbūvējuši un pārveidojuši Botropas uzņēmuma Brabus speciālisti.

Detalizētas informācijas par auto nav, arī interjera noformējuma individualizācijas nianses nav zināmas, tomēr, kā vēsta Daily Mail, šāds auto var izmaksāt līdz pat 600 tūkstošiem mārciņu jeb aptuveni 700 tūkstošiem eiro.

Tātad krietni vairāk nekā jau tā jaudīgais Mercedes-AMG G 63, kurš apgādāts ar 585 ZS motoru, līdz 100 km/h paātrinās 4,5 sekundēs un maksā 153 tūkstošus eiro.

Foto: Georgina Rodríguez/Instagram

Tā kā Daily Mail vēsta, ka automobiļa jauda ir 900 zirgspēki un paātrinājums līdz simtam ilgst tikai 3,8 sekundes, tad sanāk, ka Ronaldu dāvanā saņēmis ekskluzīvo Brabus G V12 900 jeb AMG G 63 modifikāciju, kam smieklīgā 4 litru V8 motora vietā transplantēta 6,3 litru 12 cilindru spēkstacija, kurai pat nācies elektroniski ierobežot griezes momentu līdz 1200 Nm. Pretējā gadījumā transmisijai nāktos tikt galā ar 1500 ņūtonmetriem. 

Šādus Brabus G V12 900, starp citu, plānots izgatavot tikai 10 eksemplāros, tā kā tas arī pēc laika būs ekskluzīvs braucamais.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu