Kad sapnis kļūst par murgu jeb autobraucēja nedienas ar 1000 zirgspēku Ferrari (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālā tīkla Instagram kontā bad.drivers.official plašu rezonansi pēdējās dienās guvis video, kas uzņemts Dubaijā, kāda auto izmēģinājuma brauciena laikā. Ja tas būtu parasts auto, video, visticamāk, paliktu bez ievērības. Tomēr šajā gadījumā tas nav iespējams, jo kāds gados jauns vīrietis bija devies testa braucienā ar 500 000 eiro vērtu Ferrari SF90 Stradale un to nespēja savaldīt.

Īsais video, kura autors ir Ferrari pasažieris, sākas daudzsološi ar gandarījumu, kas vadītāja sejā iezīmējas kā smaids līdz ausīm. Bet prieki ātri vien beidzās, kad pie aptuveni 120 kilometriem stundā smaidīgais vadītājs pārslēdzās zemāk uz trešo pārnesumu, nedaudz par agresīvu nospieda gāzes pedāli un automobilis zaudēja stabilitāti. Vadītājs gan centās koriģēt nevēlamo kustību ar stūres sagriešanu, tomēr tas nepalīdzēja un viņa vadītais superauto ietriecās apmalītē.

Nākamajos kadros redzami negadījuma rezultātā gūtie bojājumi – jāmaina ne tikai spoilers, bet viss priekšējais bampers, izskatās, ka automobilim radusies dzesēšanas šķudruma noplūde, ir nostrādājuši divi drošības gaisa spilveni un arī piekare pirms atgriešanās uz ielas būtu jāpārbauda.

Kurš maksās par spēkratam nodarītajiem bojājumiem, nav zināms. Zināms ir vien tas, ka 340 km/h ātrais un pusmiljonu eiro vērtais auto nepiederēja video redzamajam vadītājam; auto bija aizlienēts.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu