Video ⟩ Mašīnu avārijā saplēš daļās; braucēji izkļūst sveikā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/supercar.fails

Par dramatiska satiksmes negadījuma lieciniekiem kļuva glābēji, kuriem tika ziņots, ka jādodas uz avārijas vietu, kur auto ietriecies apgaismes stabā, tas gandrīz sarauts daļās un ir nepieciešama palīdzība diviem cilvēkiem.

Var iztēloties, ka glābēji šajā brīdī jau rēķinājās ar ļaunāko. Kad viņi ieradās notikuma vietā, viņus, par pārsteigumu, sagaidīja nevis asiņu peļķes un dzīvību zaudējuši cilvēki, bet gan divi vīrieši, kuri sēdēja savā iznīcinātajā Lotus un glāstīja telefonus.

Lotus Exige no trieciena pret stabu bija gandrīz pārlūzis uz pusēm, tomēr vadītājam un viņa 28 gadus vecajam pasažierim krietni paveicās. Abi honkongieši ar sejām pārvilktām medicīniskajām maskām visnotaļ mierīgi vēroja, ko darīs sabraukušie glābēji.

Par avārijas apstākļiem sīkākas informācijas nav, taču pastāv iespēja, ka 48 gadus vecais Lotus Exige vadītājs bija mazliet pārgalvīgs un ar nepietiekamām zināšanām, kā rīkoties kritiskās situācijās.

Šī Lotus gadījumā tas īpaši svarīgi, jo mašīnīte ir viegla, ar vidū iebūvētu diezgan jaudīgu dzinēju un bez jebkādām vadītāja atbalsta sistēmām.

Iespējams, pie vainas bija vainīgas nodilušas riepas un mitrs ceļa segums, kas lika aizmugurējiem dzenošajiem riteņiem izslīdēt. Kā redzams novērošanas kameru video, avārija notika pilnīgi taisnā ceļa posmā, bet, iespējams, ar pārsniegtu atļauto braukšanas ātrumu.

Saskaņā ar TheSunDaily informāciju abi braucēji izspruka ar salīdzinoši vieglām traumām, proti, nelielām sāpēm krūtīs un kaklā. Paraugoties uz pilnībā iznīcināto automašīnu, viss varēja izvērsties daudz sliktāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu