Hyundai grupas zīmols Genesis atzīts par uzticamāko premium auto ražotāju

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Hyundai Motor grezno automobiļu atzars Genesis saņēmis atzinību ASV, uzvarot J.D. Power premium automobiļu uzticamības reitingā. Zīmīgi, ka mūsu pusē mazpazīstamais zīmols atbilstību reitinga premium kategorijai iemantoja tikai pirms trim gadiem. 

ASV datu analīzes un patērētāju viedokļu apkopošanas firmas J.D. Power jauno transportlīdzekļu uzticamības pētījumā par uzticamāko automobiļu ražotāju premium segmentā nosauca Genesis, kas šai kategorijai kvalificējās tikai pirms trim gadiem. Iepriekš zīmola vārds izskanēja tikai atsešķās nominācijās, kad 2020. un 2021. gadā par labāko vidējās klases premium auto tika nosaukts Genesis G80.

2022. gada pētījumā J.D. Power aplūkoja dažādu ražotāju 2019. gada modeļus, lai novērtētu to uzticamību. Genesis gadījumā vērtēšanai tika pakļauti G70 sporta sedans, G80 premium sedans un flagmanis G90.

Ikgadējā pētījumā autoražotāji un to produkti sarindoti pēc problēmām uz simts transportlīdzekļiem (PP100). Zīmols un automašīna ar viszemāko problēmu līmeni tiek uzskatīta par visuzticamāko. Genesis sasniedza 155 PP100, kas bija par 37 PP100 labāk nekā vidēji nozarē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu