"airBaltic" 15. februārī un 16. februārī rīkos divus papildu lidojumus no Kijevas uz Rīgu (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"airBaltic" lidmašīna.
"airBaltic" lidmašīna. Foto: Publicitātes foto

Lai reaģētu uz ievērojamo pasažieru pieprasījumu pēc lidojumiem no Kijevas uz Rīgu, lidsabiedrība "airBaltic" šī gada 15. februārī un 16. februārī ieplānojusi divus papildu lidojumus uz Rīgu, portālu TVNET informēja lidsabiedrības pārstāve Alise Bethere.

Kā norādīja uzņēmuma pārstāve, biļetes šiem lidojumiem iespējams iegādāties "airBaltic" mājaslapā.

Viņa uzsvēra, ka šonedēļ "airBaltic" katru dienu plāno piedāvāt lidojumus no Kijevas uz Rīgu. Tāpat lidsabiedrība plāno arī 15. februārī, 24. februārī un 19. februārī veikt tiešos lidojumus no Kijevas uz Viļņu, kā arī no Odesas uz Rīgu sestdien.

"Pasažieru un darbinieku drošība ir galvenā "airBaltic" prioritāte. Lidsabiedrība nepārtraukti izvērtē pašreizējo situāciju un ievēro varasiestāžu izdotās rekomendācijas. "airBaltic" ir elastīga un gatava pielāgot lidojumu grafiku pēc nepieciešamības," tā Bethere.

Jau ziņots, ka, ņemot vērā Krievijas radīto nopietno drošības apdraudējumu pie Ukrainas robežām un ticamus situācijas saasināšanās draudus, Ārlietu ministrija aicina Latvijas valstspiederīgos tuvākajā laikā izceļot no Ukrainas.

"Izceļošanai aicinām izmantot jebkuru no pieejamajiem drošajiem pārvietošanās veidiem – avioreisus vai sauszemes maršrutus, kas ved uz vai caur ES/NATO dalībvalstīm. Latvijas valstspiederīgos, kuri pamatotu iemeslu dēļ nevar izceļot no Ukrainas, aicinām reģistrēties Konsulārajā reģistrā vai pieteikties Latvijas vēstniecībā Kijevā un sekot līdzi aktuālajai informācijai," norādīja ministrijā.

Ārlietu ministrija arī aicina šobrīd neceļot uz Ukrainu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu