Kā vīrietis var izbaudīt visspēcīgāko orgasmu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Viszināmākais veids, kā vīrietis var gūt baudu, ir locekļa stimulācija. Šādās rotaļās ir iespējams izmēģināt plašu sajūtu spektru, liekot lietā ne tikai rokas vai orālos glāstus, bet arī dažādas seksa rotaļlietas. Kad šķietami viss jau ir izmēģināts, vīrieši mēdz jautāt, kā intīmās rotaļas padarīt vēl interesantākas un kā sasniegt jaunus baudas horizontus? Viena no atbildēm varētu būt - prostatas stimulācija!

Stimulējot prostatu, ir iespējams sasniegt nepieredzēti jaudīgus orgasmus. Vīrieši, kas izbaudījuši šo stimulācijas veidu, visbiežāk to vērtē ļoti pozitīvi, apgalvojot, ka tādu sajūtu eksploziju pat nebija gaidījuši un ir ļoti pārsteigti par sasniegto rezultātu. Pat, ja fantastiskā kulminācija nav piedzīvota, tāpat sajūtas ir bijušas krietni aizraujošākas nekā, aprobežojoties tikai ar ierasto locekļa masāžu.

Kas ir vīrieša P punkts?

Prostata ir tautas valodā atpazīstams termins, ko izmanto, lai apzīmētu priekšdziedzeri, kas nodrošina pilnvērtīgu vīrieša dzimumfunkciju un reproduktivitāti. Tā atrodas tieši zem urīnpūšļa un aptver urīna izvadkanālu. Prostatu var sasniegt caur anālo atveri, uztaustot to taisnās zarnas priekšējā sieniņā.

Vīrieša P punkts (prostata) ir analoģisks sievietes G punktam. Tie atrodas līdzīgā novietojumā, tiem ir tīkama līdzīga stimulācija, un tie spēj sniegt orgasmu.

Ja sievietes G punktu var stimulēt caur maksti, tad vīrieša P punktu visērtāk ir stimulēt caur anālo atveri.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Lai prostatas masāža būtu maksimāli komfortabla un patīkama, ir jāievēro vairāki nosacījumi:

  • Informētība un komunikācija;
  • Sagatavošanās;
  • Masāžas algoritms.

Informētība un komunikācija

Gan pašam vīrietim, gan masāžas veicējam ir jāzina, kur meklēt prostatu, kāda veida pirkstu kustības var pielietot, kā visam procesam pareizi sagatavoties un ko var gaidīt, bet uz ko labāk necerēt.

Ja šī aktivitāte ir ieplānota kopā ar partneri, tad noteikti pirms tam ir jāvelta laiks atklātai sarunai par to, ko abi sagaidāt no šī piedzīvojuma un kāda ir bijusi iepriekšēja pieredze.

Ar partneri noteikti ir jāizrunā visas bažas, bailes, uztraukumi un citas stresu radošas izjūtas, lai jūs abi varētu nodoties aizraujošam un baudpilnam aktam. Pirmajās reizēs nevajadzētu koncentrēties uz orgasmiem, bet gan izbaudīt tuvību un ļauties eksperimentiem ar jaunajām sajūtām.

Sagatavošanās

Pirms aktivitātes laicīgi nepieciešams sagādāt vajadzīgo aprīkojumu. Noteikti jāsarūpē lubrikants, jo baudpilnas anālās rotaļas bez tā nav iespējamas. Ir ieteicams izmantot anālo lubrikantu. Nav obligāti, bet būtu ieteicams likt lietā klizmas baloniņu, plānos vienreizlietojamos medicīniskos vai kulinārijas lateksa cimdus un aplikatoru lubrikanta ievadīšanai atverē.

Klizmas veikšana nav obligāta, bet ir ieteicama, lai rotaļas noritētu maksimāli relaksētā gaisotnē bez liekiem uztraukumiem.

Klizmu būtu jāveic ar istabas temperatūras dzeramo ūdeni vismaz pus stundu pirms aktivitātes, vairākas reizes ievadot ūdeni atverē, līdz tas iztek ārā tīrs.

Lateksa cimdi padarīs darbošanos ar pirkstiem daudz komfortablāku, jo jāņem vērā, ka anālā atvere ir ļoti jutīga un taisnās zarnas sieniņas ir viegli traumēt. Pat visīsākie nagi vēl negarantē perfekto slīdamību, jo diskomfortu var izraisīt pat tādi sīkumi kā nepamanīts ienadzis, saplaisājusi pirkstu āda vai raupjāki pirkstu gali.

Lateksa cimdi nodrošinās maksimāli labu slīdamību un palīdzēs izbaudīt masāžu bez bailēm par iespējamajām traumām.

Lubrikantu ieteicams ievadīt arī atverē. To var darīt ar pirkstiem, to iemasējot iekšā, bet ātrāk un ērtāk to būs paveikt, izmantojot speciālu aplikatoru. Masāžas veikšanai var izmantot arī seksa rotaļlietas - prostatas stimulatorus.

Foto: FUN FACTORY GmbH

Masāža

Jebkura anālā stimulācija nav iedomājama kā spontāns akts vai pēkšņa penetratīva darbība.

Visam ir jāsākas ar priekšspēli. Tad vēlams procesu pabaudīt ar jau ierastajām baudpilnajām aktivitātēm, lai ķermenis ir relaksēts un partneris ir gatavs turpmākai intensīvākai stimulācijai. Orgasms ir ļoti ieteicams, jo tas veicinās iegurņa apasiņošanu, uzlabos jutību un atslābinās. Tikai pēc tam vajadzētu pievērsties anālajai zonai. Ļoti lēnām, maigi un pakāpeniski, sākot rotējošu masāžu ap sfinkteri, turpinot lēnām kustībām ievadīt vienu pirkstu, tad divus, un tā tālāk, ja ir vajadzība sasniegt konkrētu atveres iepletuma diametru. Tas nepieciešams, ja plānota kādas rotaļlietas ievadīšana, kas diametrā pārsniedz viena pirksta diametru. Ja prostatas masāža plānota tikai ar pirkstiem, tad divu pirkstu kombinācija var būt arī pietiekoša.

Svarīgi!

Pats galvenais - visiem prostatas stimulācijas posmiem jābūt baudāmiem un patīkamiem.

Ja tiek izjustas sāpes, tad visdrīzāk kaut kas tiek darīts nepareizi vai arī būtu nepieciešams pārbaudīt prostatu pie speciālista.

Eksperimentu sākuma stadijā var arī nesagaidīt galvu reibinošus orgasmus, jo līdz to sasniegšanai būs nepieciešams atstrādāt masēšanas tehniku, kā arī iemācīties nonākt līdz maksimālam komfortam un relaksācijai. Tikai pilnībā izbaudot pašu procesu, varēs sasniegt kulmināciju, kas iespējama gan kombinācijā ar locekļa masāžu, gan koncentrējoties tikai uz prostatas stimulāciju.

Vairāk par prostatas veselību un masāžas ierīcēm lasi te.

Foto: Publicitātes attēls

Raksts tapis sadarbībā ar SexyStyle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu