Latvijas Ārstu biedrības valdi pametis arī kardiologs Latkovskis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) valdē vairs nebūs arī kardiologa Gustava Latkovska, jo tas noticis sakarā ar iepriekšēju lēmumu, Latkovskim aizejot no LĀB Sertifikācijas padomes vadītāja vietas, kā rezultātā viņš automātiski zaudējis vietu valdē, skaidroja LĀB.

Viņa vietā esot nācis ķirurgs Valdis Ģīlis.

Trešdien ziņots, ka valdi nolēmis pamest Tuberkulozes un plaušu ārstu asociācijas vadītājs, pneimonologs Alvils Krams. Organizācijas valdi pēdējo mēnešu laikā pametuši arī citi tās locekļi, to skaitā onkologs Jānis Eglītis, Kārlis Rācenis un bijušais LĀB viceprezidents Roberts Fūrmanis.

Informācija portālā "Firmas.lv" liecina, ka pašlaik darbu LĀB valdē ir biedrības prezidente Ilze Aizsilniece, biedrības viceprezidents, nefrologs Māris Pļaviņš, kā arī kardiologs Gustavs Latkovskis, infektoloģe, hepatoloģe Angelika Krūmiņa, žurnāla "Latvijas Ārsts" galvenais redaktors Pēteris Apinis, torakālais ķirurgs Jāzeps Baško, neiroloģe, algoloģe Valentīna Berga, veselības aprūpes vadības ārsts Dzintars Mozgis, ķirurgs Viesturs Boka, valsts emeritētais zinātnieks Vilnis Dzērve-Tāluts, Latvijas ārstu rehabilitologu asociācijas prezidente Anda Nulle un Latvijas Ginekologu un dzemdību speciālistu asociācijas viceprezidente Dace Matule. Arī pneimonologs Krams "Firmas.lv" aizvien uzrādās kā LĀB valdes loceklis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu