"TikTok" pārsteidz: publicēts video, kas atklāj iegurņa izmēru dzemdību laikā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Dzemdību dūlas Krišas Kroslijas mobilās lietotnes "TikTok" izglītojošie video par bērniņa ienākšanu pasaulē ir pievērsuši lielu sekotāju uzmanību, vienam video sasniedzot pat 13 miljonu skatījumu.

Nesenais video, kur speciāliste demonstrē dažādas pozas, kuras palīdz sievietei iegurnī radīt papildu vietu vieglākai bērniņa nākšanai pasaulē, ir ieguvis 13 miljonus skatījumu.

@serenitylifedoula

#childbirth #childbirtheducation #naturalchildbirth #naturalbirth #naturalbirthtips #birthdoula #naturalbirthtrainer #birthingtips #birth #doula

♬ All Together 004 DnB-JP - Grover van Kouldesak

Video redzams, ka topošajai māmiņai ir jānotupjas uz ceļiem, tos virzot uz iekšpusi. Tikmēr potītes ir jāvirza uz ārpusi, lai bērniņam palīdzētu vieglāk nākt pasaulē.

Sieviete ir izveidojusi veselu video sēriju, kurā parāda veidus, kā paplašināt iegurni dzemdību atvieglošanai.

Kriša Kroslija cer, ka viņas radītas saturs sociālajos tīklos vecākiem palīdz gan fiziski, gan psiholoģiski sagatavoties dzemdībām un būt par sevi pārliecinātiem. 

"Dzemdības salīdzina ar maratona skriešanu. Vai tu piedalītos maratonā bez trenēšanās? Nē! Arī topošās māmiņas var sagatavoties dzemdībām!

Es arī ticu tam, ka pilnvērtīgas zināšanas palīdz pieņemt labākus lēmumus," skaidro dūla.

Speciāliste stāsta, ka visas zināšanas un tehnikas, kuras viņa demonstrē savos videoklipos, ir radušās gadu gaitā, pateicoties darba pieredzei kā dzemdību dūlai. 

"Daudzi cilvēki domā, ka dūlas dzemdību procesā palīdz, taču tā nav.

Viņas nodrošina resursus, kas nepieciešami, lai jūs pieņemtu zināšanās balstītu lēmumu, un māmiņām iemāca sevi pasargāt grūtniecības un dzemdību laikā."

Kroslija skaidro, ka ir dažādi dūlu veidi ar atšķirīgiem prasmju līmeņiem. Viņa iesaka topošajiem vecākiem uzrunāt tik daudz dūlu, cik nepieciešams, lai atrastu sev līdzīgi domājošo. 

@serenitylifedoula

#birth #naturalbirth #naturalbirthtips #naturalbirthtrainer #birthdoula #childbirth #childbirtheducation #havingababy #pushbabypush #fypbirth #doula

♬ Safe Passage Bed 30 - Auracle
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu