Rēzija Kalniņa: sievietei jāprot dievināt savu vīrieti, liekot galvā tam kroni (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

“Sievietei jāliek domās savam vīram galvā kronis, tā dodot spēku un ticību, ka viņš ir karalis,” saka aktrise Rēzija Kalniņa un ar mīlestību runā par attiecībām ar vīru Ainaru Rubiķi. 

Rēzija atklāti saka, ka abu ceļš vienam pie otra bijis pilns ar “padnoškām”, taču šobrīd mīļotais viņu piepilda ar mieru un harmoniju.

"Šis bija nolemts. Ja kaut kas ir bijis nolemts vai nenolemts - vai ilūzija, tad šis bija nolemts. Tas bija garš, ļoti ērkšķains, grūts ceļš, kurš varēja nebeigties vai nevainagoties ar to, ka mēs tagad esam vīrs un sieva," par attiecībām raidījumā "Kad viņas satiekas" runā Rēzija Kalniņa. "Tas, kas ir kaut kas ilgi noturīgs ir tikai caur grūtībām. [..] varu teikt, ka mūsu ceļš ar Aināru bija pilns ar "padnoškām". 

"Sievietei ir jāliek domās savam vīram, it īpaši, kad ir apdraudošas situācijas, kronis galvā," par vīrieša mīlēšanu runā aktrise. Kādu kroni Ainārs dod Rēzijai? "Viņš man sniedz mieru. Es esmu bailīga. Man ir ļoti svarīga drošības sajūta un miers. Kad Ainārs aizbrauc uz divām nedēļām, man visi skeleti kāpj no skapjiem ārā un tarakāni taisa ballīti. Kā viņš atbrauc, viss pazūd."

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu