ASV piedāvā Ukrainas prezidentam evakuēties; viņš piedāvājumu noraida

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: HANDOUT/AFP

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ir atteicies no ASV piedāvājuma evakuēties no galvaspilsētas Kijevas, ziņoja laikraksts "The Washington Post", atsaucoties uz Ukrainas un ASV ziņu avotiem.

ASV valdība bija paziņojusi, ka ir gatava nepieciešamības gadījumā evakuēt Zelenski no Kijevas.

Baltais nams izteicis šādu priekšlikumu, lai novērstu, ka Krievijas spēki sagūsta vai pat nogalina Zelenski, tomēr viņš atteicies aizbraukt.

Zelenskis piektdien apstiprināja, ka viņš atrodas Kijevā, un solīja palikt galvaspilsētā un aizstāvēt to pret Krievijas uzbrukumu.

Pirms tam prezidents uzrunā tautai bija paziņojis, ka Kijevā ir iegājušas Krievijas diversantu grupas un ka Krievija plāno viņu nogalināt.

Viņš arī "Instagram" video paziņoja, ka Kijevu negrasās atstāt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)Jau ziņots, ka Kijevai uzbrūk Krievijas okupācijas spēki. Ukrainas prezidents 25. februāra vakarā uzrunā tautai paziņoja, ka šī nakts būs ļoti smaga, pat smagāka nekā diena un Krievijas armija mēģinās ieņemt Kijevu.

Jau ziņots, ka Ukrainas galvaspilsētai uzbrūk Krievijas okupācijas spēki. Pilsētā dzirdami vairāki sprādzieni un automātisko ieroču šāvieni

Ukrainas prezidents 25. februāra vakarā uzrunā tautai paziņoja, ka šī nakts būs ļoti smaga, pat smagāka nekā diena un Krievijas armija mēģinās ieņemt Kijevu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu