Ar "Motokrosa karuseli" Liepājā atklās motosporta sezonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Motokrosa karuseli" Liepājā
"Motokrosa karuseli" Liepājā Foto: publicitātes

Nedēļas nogalē, 5. un 6. martā, Liepājas moto kompleksā "Motoparks Lauma" notiks treniņu seminārs pēc sacensību principa "Motokrosa karuselis 2022". Atklājot jauno motosporta sezonu, piedalīties seminārā aicināti visu vecumu un meistarības līmeņu motobraucēji - no junioriem līdz senioriem, no amatieriem līdz profesionāļiem.

Skatītājiem ieeja pasākumā ir bez maksas.

"Jau astoto gadu Liepājā aicinām kopā dažādu vecumu un meistarības moto entuziastus un sportistus, lai draudzīgā atmosfērā, bez sacensību radītās spriedzes gūtu braukšanas pieredzi pirms jaunās sacensību sezonas.

"Motokrosa karuselis" ir iespēja trasē satikt cīņubiedrus un kopīgi iesildīties pēc garās ziemas pauzes,"

par treniņu semināra ideju stāsta tā organizators, motosportists un motokrosa treneris Lauris Freibergs.

"Motokrosa karuselis" noritēs divas dienas. Sestdien, 5.martā, laikā no plkst. 10.30 līdz 12.00 dalībnieki aicināti uz treniņbraucieniem. Plkst. 10.30 brīvos treniņus sāks jaunākie piloti vecumā no 7 līdz 13 gadiem ar 65 kubikcentimetru motocikliem, plkst. 10.50 aicināti 9 līdz 15 gadus jaunie braucēji ar 85 kubikcentimetru motocikliem. No plkst. 11.10 trase atvēlēta senioriem un hobija klases braucējiem vecumā no 15 līdz 50 gadiem, bet no plkst. 11.40 - open klases braucējiem vecumā no 15 līdz 50 gadiem. Plkst. 12.00 dalībnieki tiek aicināti uz kopsapulci, lai 12.30 tiktu dots pirmais starts sacensībām. Reģistrācija treniņu semināram notiks uz vietas, līdz ar ierašanos moto kompleksā. Dalības maksa braucējiem par divu dienu treniņu semināru - 20 eiro.

Svētdien, 6. martā, plkst. 10.00 visiem braucējiem iespējams piedalīties Laura Freiberga vadītā lekcijā MX Academy lecture. Savukārt no plkst. 10.30 trasē uz treniņiem kopā ar treneri aicināti visi sestdienas semināra braucēji.

Katru gadu treniņu seminārā pēc sacensību principa piedalās ap 80 braucējiem no visām trim Baltijas valstīm. Arī šogad gaidāmi kā pašmāju sportisti, tā kaimiņvalstu braucēji - Elgars Jonass, Edvards Bidzāns un Uldis Freibergs (Latvija), Indrek Magi, Kairo Katkosilt, Lucas Leok un Andero Lusbo (Igaunija), Nerimantas Jucius un Erlandas Mackonis (Lietuva).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu