Jēkabpils novadā, dzēšot ugunsgrēku, cietis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Aizvadītajā naktī Jēkabpils novadā, mēģinot nodzēst ugunsgrēku dzīvojamā mājā, cietis cilvēks.

Kā TVNET informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola, plkst.2 ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Jēkabpils novada Rites pagastā, kur vienstāva mājā bija dedzis granulu maiss un gruzdējusi grīda pie kamīna viena kvadrātmetra platībā.

Dzēšot liesmas paša spēkiem pirms VUGD ierašanās ugunsnelaimē bija cietis cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. Telpas tika pārbaudītas un plkst.3.01 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Ugunsgrēks, iespējams, bija izcēlies no kamīna izkritušas ogles dēļ, kā rezultātā bija aizdedzies granulu maiss pie kamīna un sākusies grīdas gruzdēšana. Dūmu detektors mājoklī netika konstatēts, lai gan šāda ierīce ir obligāta katrā mājā un dzīvoklī.

Aizvadītajā diennaktī, no 2.marta plkst.6.30 līdz 3.marta plkst.6.30, VUGD saņēma kopumā 48 izsaukumus - 23 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem četri bija kūlas ugunsgrēki, 17 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Jēkabpils novada Vīpes pagastā no upes tika izcelts bojāgājis cilvēks, kura mirstīgās atliekas glābēji nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu