Usika sieva vēršas pie krievu karavīru mātēm un sievām: "Slēpiet savus vīriešus!"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Usika sieva Jekaterina
Usika sieva Jekaterina Foto: publicitātes

Usika sieva Jekaterina Usika (Hmeļovska) savā Instagram Krievijas agresijas Ukrainā kontekstā publicējusi video, kurā uzrunā Krievijas sievietes.

"Es vēršos pie visas Krievijas. Uzrunāt tikai Krimu vairs nav jēgas," viņa saka video. Pirms tam viņa bija publicējusi uzrunu arī dzimtās Krimas iedzīvotājiem. 

"Meitenes, mātes, sievietes... vecmāmiņas, nelaidiet savus vīriešus, slēpiet viņus! Jo šeit mēs visi esam lielgabalu gaļa, mūs iznīcina, jūs iznīcina, vienkārši šausmas," saka Jekaterina. "Es nezinu, kad tas viss beigsies, cik viņam [Putinam] vēl būs šeit vajadzīgi līķi? Viņš jau ir zaudējis, sasodīts. Kad viņš nomierināsies? Savaldiet viņu, es jūs lūdzu!"

Foto: publicitātes

Atgādinām, ka viņas pirmā uzruna Krimas sievietēm nesasniedza dzirdīgas ausis. 

Jekaterina ir dzimusi Simferopolē, Krimā. Pēc 2014. gada okupācijas viņa pārcēlās uz Kijevu.

Viņas vīrs, pasaules čempions boksā ukrainis Oleksandrs Usiks, jau paziņojis, ka cīnīsies ar noziedzīgā Putina režīma armiju un aizstāvēs Ukrainas brīvību.

35 gadus vecā Usika kontā ir WBA Super, IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostas. Viņš karjerā boksa ringā ir nepārspēts, turklāt sagādājis vienīgo zaudējumu Latvijas bokserim Mairim Briedim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu