"Galerija Centrs" turpmāk vadīs Sanita Krīgere

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Tirdzniecības centru "Galerija Centrs" turpmāk vadīs Sanita Krīgere, informēja "Galerija Centrs" pārstāvji.

Krīgere "Galerija Centrs" vadītājas amatā aizstās līdzšinējo tirdzniecības centra vadītāju Ivetu Priedīti.

Priedīte atzīmē, ka pandēmija nesa daudz izaicinājumu, kuriem gatavu risinājumu nebija nevienam. "Mums bija operatīvi jāreaģē un kopā ar komandu viss jārada pašiem," viņa norāda, piebilstot, ka tirdzniecības centrs ir sagatavots nākamajam attīstības posmam.

"Mūsu attīstības plāni ir ambiciozi, taču esmu pārliecināta, ka kopīgā komandas darbā mums tos izdosies sasniegt.

Mūsu plānos paredzēta konsekventa tirdzniecības centra atjaunošana, palīdzot tam pielāgoties pēcpandēmijas laikam un Rīgas pilsētas centra nepārtrauktai mainībai, tam kļūstot aizvien draudzīgākam Rīgas iedzīvotājiem un viesiem," norāda Krīgere.

Tirdzniecības centra pārstāvji informē, ka Krīgere kopš 2004.gada guvusi pieredzi mazumtirdzniecībā, strādājot par uzņēmuma "Mos" veikalu tīkla vadītāju, kur attīstījusi vairākus modes zīmolus Latvijas tirgū, tostarp "Karen Millen", "Oasis", "Mango", "Promod" un "Esprit". Savukārt 2015.gadā viņa pievienojās "CBRE Baltics" komandai, kā tirdzniecības centra "Galleria Riga" vadītāja, bet vēlāk darbojās "Rīga Plaza" nomas sektora vadībā.

"Galerijas Centrs" iznomājamā platība pārsniedz 20 000 kvadrātmetru.

Tirdzniecības centra īpašnieks ir SIA "BH Galerija Centrs", kura īpašnieks ir Igaunijas "Northen Horizon Capital", kas pārvalda "Baltic Horizon Fund". Pēc "Firmas.lv" informācijas, "BH Galerija Centrs" reģistrēts 1996.gada oktobrī, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 10,877 miljoni eiro. "BH Galerija Centrs" 2020.gadā strādāja ar 5,436 miljonu eiro apgrozījumu un 8,092 miljonu eiro zaudējumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu