Kijevas administrācija: Pilsētā aizvadīta mierīga nakts

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Nakts uz otrdienu Kijevā pagājusi mierīgi, un otrdien Ukrainas galvaspilsētā strādā veikali, aptiekas, veterināro preču veikali, sakari, tiek nodrošināti visi komunālie pakalpojumi un medicīnas pakalpojumi, paziņojis Kijevas pilsētas valsts administrācijas vadītāja vietnieks Mikola Povorozņiks.

Viņš informēja, ka sabiedriskais transports kursē no plkst.8 līdz 19, virszemes un metro sastāvi ir saīsināti un tie kursē atsevišķos maršrutos. Viņš piebilda, ka daudzi Kijevas sabiedriskā transporta darbinieki iesaistījušies galvaspilsētas aizsardzībā.

Abus Kijevas krastus pār Dņepru joprojām savieno divi tilti - Darnickas un Ziemeļu.

Ukrainas galvaspilsētā darbojas visa infrastruktūra. Komunālo pakalpojumu darbinieki nodrošina siltuma un ūdens apgādi, kā arī pilsētā ir elektrība un sakari.

Neatliekamo palīdzību Kijevā atsākuši sniegt stomatoloģiskie kabineti, savukārt slimnīcas strādā kaujas režīmā un tām ir visi nepieciešamie resursi, lai sniegti palīdzību gan iedzīvotājiem, gan militārpersonām.

Kijevā darbojās Humānais štābs, tomēr tam trūkst autovadītāju, kuriem ir automašīnas ar kravnesību vismaz viena tonna. Povorozņiks aicināja atsaukties tos, kuri varētu nodrošināt pārvadājumu pakalpojumus.

Foto: Ukraina 7. martā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu