"Victorias Secret" slēdz veikalus Krievijā. Cilvēki steidz nopirkt mežģīņu apakšbikses

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Populārais amerikāņu sieviešu apakšveļas ražotājs "Victoria's Secret" pārtrauc savu darbību Krievijā. Uzzinot par to mazumtirgotāja oficiālajā tīmekļa vietnē, cilvēki pulcējās garās rindās, lai nopirktu savas iecienītākās mežģīņu biksītes.

Saskaņā ar paziņojumu ražotājs aptur tiešsaistes tirdzniecību no 9. marta, bet 10. martā Krievijā tiks slēgtas visas zīmola tirdzniecības vietas.

Skaties zemāk esošajā video, kāds pūlis veidojās pēdējā apakšveļas veikala darba dienā!

Video redzams haoss pie populārā amerikāņu tirgotāja, kurš darbojās Krievijā jau 11 gadus. Pircēji steidzas iegādāties savus pēdējos Victoria’s Secret produktus. 

"Man bija jāgaida rindā, bet veiksmīgi nopirku savu iecienītāko apakšveļu," sacīja 29 gadus vecā Marina pārpildītajā Maskavas centra veikalā. "NyPost" raksta, ka viņa ir sašutusi par šādu uzņēmuma lēmumu. 

"Es esmu sarūgtināta, ka veikali tiek slēgti, bet tas parāda, ka Rietumi nesaprot... Kāpēc ASV un Lielbritānija ir aklas?"

Cita pircēja, 22 gadus veca sieviete pauda iebildumus pret Krievijas iebrukumu Ukrainā. "Putins ir kļuvis traks. Mūsu dzīves tiek sagrautas pret viņu vērsto sankciju dēļ,” viņa sacīja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu